Χάρης Χριστόπουλος:"Ήρθε η ώρα να κάνω ένα παιδί"
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος:"Ήρθε η ώρα να κάνω ένα παιδί"

Ο γνωστός φωτογράφος μιλάει για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί,γιατί μέχρι τώρα δεν ήθελε;Είναι ερωτευμένος και σκέφτεται τον γάμο;Γιατί θα εγκατέλειπε την Ελλάδα;

 

 


Θα εγκατέλειπες την Ελλάδα και τη ζωή σου εδώ με κίνητρο μια μεγάλη δουλειά εκεί ή ένα μεγάλο έρωτα;
"Για ένα μεγάλο έρωτα σίγουρα!Όχι για δουλειά γιατί πλέον δεν με ενδιαφέρει.Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν δουλεύω για να ζω.Ζω και μερικές φορές δουλεύω.Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι πολύ έντονα να γίνω πατέραςκαι αυτός θα ήταν ένας λόγος για να αλλάξω χώρα.Το παιδί μου δεν θέλω να μεγαλώσει εδώ".
Γιατί;
"Δεν ξέρω τί να το διδάξω.Να είναι τίμιος ή λαμόγιο;"
Υπάρχει δεσμός με σκοπό να καταλήξει στο γάμο;
"Όχι δεν υπάρχει.Ήμουν πάντα εναντίον της τεκνοποίησης.Είναι ματαιόδοξο.Από έφηβος προσπαθώ να βρω ένα λόγο,γιατί κάποιος πρέπει να κάνει ένα παιδί".
Τί σε κάνει τώρα να θέλεις να κάνεις ένα παιδί;
"Έχω σχεδόν τα πάντα στη ζωή μου.Κατάλαβα έστω και αργά,ότι είναι υπέρτατη πράξη αγάπης.Είναι ο μόνος τρόπος να νικήσεις το θάνατο,ζώντας μέσα από το παιδί σου,που συνεχίζει τη ζωή".
Το παιδί θα γίνει εντός ή εκτός γάμου;
"Ο γάμος δεν μου λέει τίποτα.Είναι μια πολιτική πράξη,ούτε καν θρησκευτική.Φτιαγμένο από τις κυβερνήσεις για περισσότερο έλεγχο και φόβο.Εκτός γάμου.Με τη γυναίκα μου θέλω να πεθάνω μαζί.Να μου κρατάει το χέρι την ώρα εκείνη όπως κι εγώ".
πηγή:ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved