Παραμονή Χριστουγέννων: Το υπέροχο τραπέζι της Ντενίση και οι μαγικές φωτό Χρηστίδου-Τσιμτσιλή
Showbiz

Παραμονή Χριστουγέννων: Το υπέροχο τραπέζι της Ντενίση και οι μαγικές φωτό Χρηστίδου-Τσιμτσιλή

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και οι επώνυμοι περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Μπορεί και τα φετινά Χριστούγεννα να είναι υπό… επιτήρηση λόγω της πανδημίας ωστόσο δεν παύει να είναι μια ημέρα γεμάτη όμορφες στιγμές.

Τα social media των επωνύμων έχουν γεμίσει με φωτογραφίες κι εμείς επικεντρωθήκαμε σε εκείνες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε μαζί τους.

Η Μιμή Ντενίση έχει ήδη στρώσει το γιορτινό τραπέζι της. «Καλά Χριστουγεννα σε όλους!!υγεια υγεία υγεία!! Αγαπη κ ενότητα!! Κ προσοχή!!», έγραψε η ίδια.

Η Σίσσυ Χρήστιδου βρίσκεται στη γενέτειρα της, τη Θεσσαλονίκη και περνά μοναδικές στιγμές με τους γιους της στη στολισμένη συμπρωτεύουσα.

«Χρόνια πολλά, χαρούμενα σαν παιδικά», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τις κόρες της και απόλαυσε μια όμορφη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

«Με σύμμαχο τον καλό καιρό κάναμε την καθιερωμένη βόλτα στο κέντρο της πόλης. Αυτή τη βόλτα την θυμάμαι από παιδί με την οικογένεια μου που συνήθως κατέληγε στα μπαλάκια του Μινιόν και σε μια ζέστη σοκολάτα σε κάποιο συνοικιακό καφέ. Νιώθω ευγνώμων που πλέον την κάνω με τα παιδάκια μου! Καλές γιορτές με υγεία!», έγραψε.

Μια ακόμη φωτογραφία που μας «μάγεψε» ήταν αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία πόζαρε στο απίθανο σαλόνις του σπιτιού της. «Σε άκρως Χριστουγεννιάτικο mood και εγώ και το σπιτι ολόκληρο!», έγραψε.

Δες φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved