Ευαγγελία Αραβανή: Η συγκατοίκηση, το ρομαντικό ταξίδι στο Μιλάνο και οι φήμες για γάμο
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: Η συγκατοίκηση, το ρομαντικό ταξίδι στο Μιλάνο και οι φήμες για γάμο

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει σχέση εδώ και δυόμιση χρόνια με τον 40χρονο επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη και οι φήμες θέλουν να επισημοποιούν τη σχέση τους μέσα στο 2022!

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία δύο χρόνια, όπου και απολαμβάνουν μαζί την καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού αναφέρουν πως σύντομα το ζευγάρι δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε γάμο.

Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει αρκετά crash tests, αφού αμέσως μετά την συγκατοίκηση ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας, εκεί όπου η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, η Ευαγγελία και ο Σπύρος μοιράζονται τον χρόνο τους, μεταξύ Πάρου και Αθήνας, μιας και ο επιχειρηματίας έχει δικό του ξενοδοχείο στο νησί, ενώ στα νότια προάστια της Αθήνας διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά all day bar.

Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε ένα pre-christmas ταξίδι επιλέγοντας ως προορισμό, το Μιλάνο, απ’ όπου η Ευαγγελία Αραβανή δημοσίευσε και τρεις φωτογραφίες!

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μίας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2000, ήταν παππούς του, κα­θώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία. Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγ­γένεια, όμως είναι γνωστή στους επι­χειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Η οικογένεια Σκλαβενίτη είναι μια πολύ διακριτική οικογένεια που δεν έχει απα­σχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα με τα προσωπικά της και ούτε και το επιθυ­μεί. Αντιθέτως, όλα τα μέλη της θέ­λουν και επιδιώκουν να μένουν κάτω από το "ραντάρ" της δημοσιότητας, αποφεύγοντας να γίνονται στόχος των παπαράτσι και των ρεπορτάζ για την προσωπική τους ζωή. Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι' αυτούς εκτός βέ­βαια από το γεγονός ότι είναι πάμ­πλουτοι και ότι φημίζονται για το επι­χειρηματικό και το εργοδοτικό τους ήθος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved