Γιώργος Αλκαίος: Τα νέα του τραγούδια και η ανατρεπτική φωτογράφιση
Showbiz

Γιώργος Αλκαίος: Τα νέα του τραγούδια και η ανατρεπτική φωτογράφιση

Μετά από 11 χρόνια ο Γιώργος Αλκαίος επέστρεψε μουσικά με νέα τραγούδια και με μια φωτογράφιση γεμάτη… μηνύματα!

Ο Γιώργος Αλκαίος, μετά από 11 χρόνια απουσιάς από τη δισκογραφία, επέστρεψε πιο ώριμος από ποτέ με 10 τραγούδια, σε στίχους Νίκης Σπυροπούλου και Εύης Ζευγαρά και δικής του μουσικής και ενορχήστρωσης.

Το Mosaic είναι ένα μωσαϊκό που δημιουργήθηκε από 42 συντελεστές από όλο τον κόσμο (μουσικοί, τεχνικοί, φωνητικά) μέσω του διαδικτύου, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι η πανδημία δεν μπορεί να μας βάλει σε pause.

Ο Γιώργος κατάφερε να φτιάξει ένα μωσαϊκό από διαφορετικά είδη μουσικής, με στοιχεία από την δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα, ώστε ο καθένας να διαλέξει αυτό που του αρέσει και να γίνει ένα ακόμα κομμάτι του μωσαϊκού.

Το mosaic είναι ένα από τα τρία άλμπουμ του project Προμνήσια (PROMNISIA) και κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες του διαδικτύου.

Τα τραγούδια κυκλοφόρησαν παραμονή Χριστουγέννων, ανήμερα των γενεθλίων του καλλιτέχνη. Όποιος παρακολουθεί τον Γιώργο γνωρίζει, ότι πάντα την ημέρα των γενεθλίων του, παρουσιάζει τη νέα του δουλειά.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέβηκαν τα τραγούδια στο κανάλι του στο youtube τα σχόλια των χρηστών είναι αποθεωτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος, μέσα από την ανατρεπτική, για μια ακόμη φορά φωτογράφισή του, περνάει μια σειρά από μηνύματα. Τα τραγούδια του είναι ντυμένα με μια σειρά από φωτογραφίες, όπου επάνω στο γυμνό σώμα του είναι «χαραγμένες» λέξεις που δείχνουν όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια: χάος, συνωμοσίες, ψέματα.

Ακούστε ένα από τα νέα του τραγούδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved