Χριστίνα Κοντοβά: Τα πρώτα Χριστούγεννα ως μήτερα: «Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές»
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Τα πρώτα Χριστούγεννα ως μήτερα: «Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές»

Η Χριστίνα Κοντοβά από την στιγμή που υιοθέτησε την μικρή Ada πλέει σε πελάγη ευτυχίας και σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα θα της μείνουν αξέχαστα.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα για την Χριστίνα Κοντοβά, η οποία απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την κόρη της και η χαρά της δεν μπορεί να κρυφτεί.

Μετά από μια μεγάλη διαδικασία αρκετών μηνών, η σχεδιάστρια προχώρησε στην υιοθεσία της μικρής Ada, ξεκινώντας μία νέα καθημερινότητα.

Ανήμερα Χριστουγέννων η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους έστειλαν τις ευχές τους για την ονομαστική της εορτή μέσα από μία γλυκιά φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να δέχεται μία σφιχτή αγκαλιά αγάπης από την κόρη της.

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές. Καλά Χριστούγεννα και από εμάς», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Είμαι 43 ετών και αισθάνομαι πιο νέα από ποτέ, για να μπορώ να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της. Επίσης, η μητρότητα είναι μια αρχή που προσφέρει πολλές αρχές. Οτιδήποτε κάνεις πρώτη φορά με το παιδί σου είναι μια νέα αρχή».

Διαβάστε επίσης:

Ουίλιαμς: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά - Το βίντεο που περιγράφει πώς το βιώνει

Η αποκάλυψη του Πούμπουρα για εργασιακό bullying: «Ο bully ξέσπαγε τις ανασφάλειές του πάνω μου»

Τόνια Σωτηροπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένη και η φωτογραφία μπροστά από το δέντρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved