Μάρω Λεονάρδου: «Βρίσκομαι στο τέταρτο έτος για να γίνω ψυχοθεραπεύτρια»
Showbiz

Μάρω Λεονάρδου: «Βρίσκομαι στο τέταρτο έτος για να γίνω ψυχοθεραπεύτρια»

Αεικίνητη και δραστήρια, η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου «έγραψε» μακρά πορεία στον χώρο της τηλεόρασης.

Mέσα από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος, ακόμα και 17 ολόκληρα -χρόνια μετά το τελευταίο της δελτίο, εξακολουθεί να δείχνει την αγάπη του. Αν και για χρόνια δημοσιογραφούσε μέσα από τις σελίδες της Realnews, υπηρετώντας το διεθνές ρεπορτάζ δεν σταματά να εξελίσσεται.

Αυτή τη φορά μίλησε στην «R» για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο «Ο ερωτευμένος Φρόιντ», από τις εκδόσεις Αρμός, αλλά και για την απόφαση της να σπουδάσει ψυχοθεραπεία. «Είναι το έκτο μου μυθιστόρημα, έχουν περάσει πέντε χρόνια από το τελευταίο. Δεν είχα σκοπό να γράψω νέο μυθιστόρημα, μάλιστα έλεγα ότι μπορεί και να μην ξαναγράψω, θα σου πω πώς ξεκίνησε η ιδέα. Ξεκίνησα να παρακολουθώ σπουδές αστρολογίας όχι γιατί ήθελα να γίνω αστρολόγος, απλά για να δω πώς λειτουργεί το πράγμα και τι εννοούν οι αστρολόγοι όταν λένε Σκορπιός, Δίδυμος, Ζυγός κ.λπ.

Ξεκίνησα στη σχολή του Θανάση Ματσώτα, με τον οποίο είμαστε φίλοι από τα Κύθηρα. Ταυτόχρονα, άρχισα να κάνω ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία για εμένα. Από την ατομική θεραπεία μπήκα στην εκπαίδευση της ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο τέταρτο έτος για να γίνω ψυχοθεραπεύτρια. Κάνοντας ρεπορτάζ στον χώρο της αστρολογίας και στον χώρο της ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας, ξαφνικά μου γεννήθηκε η ιδέα ότι αυτές οι δύο κοσμοθεωρίες είναι τόσο αντίθετες μεταξύ τους, αλλά το τελικό σημείο και στις δύο είναι να μπορέσει ο άνθρωπος να καταλάβει τον εαυτό του. Ετσι, άρχισε να γεννιέται η ιδέα για το πώς θα "παντρέψω" αυτές τις δύο κοσμοθεωρίες κι έβαλα έναν ψυχαναλυτή να ερωτεύεται μια αστρολόγο, στην αρχή με λίγο χιούμορ. Μετά, όμως, εξελίχθηκε σε σοβαρή ιδέα όταν άρχισα να το γράφω και δημιουργήθηκε αυτό το μυθιστόρημα», είπε στην «R».

Διαβάστε επίσης:

Mάρω Λεονάρδου: Δείτε την μετά από καιρό - Η απόφασή της να αφήσει την δημοσιογραφία!

Αυτή είναι η διάσημη μαμά του «Μιχαλάκη» από τους «Γείτονες» (Photos)

Μάρω Λεονάρδου: Παρουσίασε το βιβλίο της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved