Κωνσταντίνα Λιναρδάτου: Σχέδια γάμου χωρίς... μουρμούρα
Showbiz

Κωνσταντίνα Λιναρδάτου: Σχέδια γάμου χωρίς... μουρμούρα

Η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου μίλησε για την επιτυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Επίσης η ηθοποιός αποκάλυψε πώς ονειρεύεται τον γάμο με τον σύντροφο της, Στέλιο Νίνη, και εξομολογήθηκε ότι επιθυμεί να ζήσει τη μητρότητα.

Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο, που πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου εμφανίστηκε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ως Σοφούλα και από την πρώτη στιγμή κέρδισε το κοινό. Δύσκολα κανείς μπορεί να φανταστεί ότι η γλυκιά έφηβη της σειράς στην πραγματικότητα είναι 30 ετών, έχει μεγαλώσει και έχει βρει τον σύντροφο της ζωής της, με τον οποίο, μάλιστα, σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Εχουμε ακόμα καιρό γι' αυτά... Μέσα στο 2022 θα παντρευτούν οι δύο αδελφές μου, η μια δίδυμη και η μεγάλη μου αδελφή, και εγώ θα είμαι στο πλευρό τους με μεγάλη χαρά», είπε στη Realnews, σχολιάζοντας τις φήμες που την ήθελαν να ντύνεται νύφη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Για πρώτη φορά, μάλιστα, μίλησε για τον επίσης ηθοποιό σύντροφο της Στέλιο Νίνη.

«Είμαστε σε σχέση αρκετά χρόνια, αλλά προς το παρόν το τρενάρουμε. Δεν έχουμε μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνουμε σχέδια γάμου. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν ακόμα φοιτητές στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη και συγκατοικούμε». Το ότι δεν έχουν κλείσει ακόμα ημερομηνία γάμου, δεν σημαίνει ότι δεν σκοπεύουν να χορέψουν μαζί τον χορό του Ησαΐα. «Θέλω να παντρευτώ, αλλά δεν θέλω γάμο-υπερπαραγωγή. Θα ήθελα ο γάμος μου να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν με ενδιαφέρουν πολύ αυτά τα πράγματα. Θέλω να είμαι σε ένα ξωκλήσι με τον Στέλιο και τους ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε. Ετσι το έχω σκεφτεί». Για τη σχέση της με τον άνθρωπο της μιλά με τρυφερότητα. «Ηταν κάποιες χρονιές που, λόγω δουλειάς, υπήρξε απόσταση μεταξύ μας. Ο Στέλιος δούλευε στην επαρχία, εργαζόταν στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, και μου έλειπε. Βέβαια, τότε δεν συζούσαμε, ήμασταν ο καθένας στους γονείς του, και δεν μου φαινόταν η απουσία του. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της καραντίνας, καταφέραμε να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο».

Λίγο πριν την απολαύσουμε σε ένα ξεκαρδιστικό εορταστικό επεισόδιο, η Κωνσταντίνα μας δίνει μια ιδέα για την εξέλιξη της σειράς: «Το τι ακριβώς θα γίνει σε κάθε οικογένεια τις ημέρες των γιορτών, δεν περιγράφεται!». Αυτό το διάστημα, εκτός από τη «Μουρμούρα», κάνει και παιδικό θέατρο, «βρίσκομαι στην παράσταση "Ο μικρός πρίγκιπας" της Κάρμεν Ρουγγέρη, που παρουσιάζεται στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Υποδύομαι το τριαντάφυλλο του μικρού πρίγκιπα. Συμβολίζει τον πρώτο έρωτα, που είναι πάντα κάπως γιατί έχει τα αγκαθάκια του. Κάνω αρκετά χρόνια παιδικό θέατρο, ξεκίνησα από τον δεύτερο χρόνο της σχολής. Αλλά και ο Στέλιος παίζει σε παιδικό θέατρο, στην άλλη παράσταση της Κ. Ρουγγέρη, "Οι άθλοι του Ηρακλή", στο Christmas Theater. Στην ενασχόληση της με το παιδικό θέατρο αντανακλάται η μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά. «Ηθελα σχεδόν από πάντα να κάνω οικογένεια, να γίνω μανούλα, να ζήσω τη μητρότητα. Ανέκαθεν το είχα αυτό, γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μεγαλώνοντας, το μητρικό ένστικτο γίνεται όλο και πιο έντονο και θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια».

Διαβάστε επίσης:

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βούλα Πατουλίδου εισβάλλει στη σειρά

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μπάμπης θέλει να φιλοξενήσει σπίτι τον ξάδερφό του τον Μολότοφ

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Θα αφήσει ο Μπάμπης τον αγώνα για να πάει για ελιές με την Ξένια;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved