Λάουρα Νάργιες – Χρήστος Σαντικάι: Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας! Καρέ – καρέ οι τρυφερές στιγμές τους
Showbiz

Λάουρα Νάργιες – Χρήστος Σαντικάι: Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας! Καρέ – καρέ οι τρυφερές στιγμές τους

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι τρελά ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται σε κάθε έξοδό τους!

Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα μεταξύ τους. Το έχουν παραδεχτεί και δημόσια, τόσο εκείνη όσο και εκείνος και φυσικά δεν αποχωρίζονται στιγμή ο ένας τον άλλον.

Eτσι λοιπόν όταν ο Χρήστος τραγουδά στο Lido Stage με τον Μανώλη Κονταρό και τον Γιώργο Τσαλίκη, η αγαπημένη του είναι εκεί και τον στηρίζει πόσο μάλλον αυτές τις γιορτινές μέρες που ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα για το ζευγάρι.

Μάλιστα, πρόσφατα η Λάουρα έκανε την πιο γλυκιά δήλωση: «Φέτος στο παραμύθι μου, βρήκα τον πρίγκιπά μου. Ο Χρήστος για μένα είναι το καλύτερο δώρο, κλείνουμε 6 μήνες μαζί...».

Και είχε υπογραμμίσει η παρουσιάστρια: «Ήμουν σε μια φάση που ήμουν μόνη μου και δεν ήθελα να μπω σε σχέση. Άκουγα που έλεγαν ότι ο μεγάλος έρωτας θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά δεν το πίστευα. Κάπως έτσι έγινε και με εμένα και τον Χρήστο. Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι μέσα από την παρέα αναγνώρισα πόσο καλό, γλυκό και προσγειωμένο παιδί είναι. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν τον έβλεπα ερωτικά. Αρκετές φορές πάνω στην κουβέντα του είχα πει “η γυναίκα που θα είναι δίπλα σου θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα ήμουν εγώ αυτή. Σε ένα διήμερο που είχαμε πάει με την παρέα ένιωσα μια οικειότητα με τον Χρήστο. Μερικές μέρες μετά ήμασταν μαζί.».

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και για του λόγου το αληθές, δείτε τις νέες φωτογραφίες του ζευγαριού. Ο ένας κοιτά τον άλλον και λιώνει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved