Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η ηλικία και τα κιλά της – Η μυστική διατροφή της
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η ηλικία και τα κιλά της – Η μυστική διατροφή της

Η Δέσποινα Βανδή προσέχει πολύ τη διατροφή της, ασκείται καθημερινά - τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει βάλει στη ζωή της και το τζόκινγκ.

Κι έτσι η τραγουδίστρια καταφέρνει να παραμένει σταθερά στα 56 κιλά, με ύψος 1.68. Βέβαια, τώρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη το ρίχνει λίγο έξω, προσθέτοντας 2 με 3 κιλά παραπάνω, που όμως τα χάνει αμέσως. Οπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, έχει τη δική της μυστική δίαιτα για να διατηρεί αυτό το κορμί, χωρίς να παίρνει κιλά.

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά. Το κυκλικό πρόγραμμα γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, ΤRΧ, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα. Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

H διατροφή της Δέσποινας Βανδή για απώλεια λίπους

Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα. Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά. Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί. Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.

Πηγή:Ciao

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η απίστευτη αντίδραση της όταν είδε κάμερες - Τους απέφυγε... μαεστρικά (video)

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Νέα κοινή εμφάνιση σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Έξω φρενών ο Μπισμπίκης με το Πρωινό - Τα πλάνα με την Βανδή στο αεροδρόμιο - «Να εξαφανιστείτε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved