Λιβανού: Ο χωρισμός και η επανασύνδεση με τον σύζυγό της, οι κόρες της και η... αμαρτία της ομορφιάς
Showbiz

Λιβανού: Ο χωρισμός και η επανασύνδεση με τον σύζυγό της, οι κόρες της και η... αμαρτία της ομορφιάς

Η Μπέτυ Λιβανού, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τη ζωή της, για τη δουλειά της αλλά και για τις κόρες της. 

Η κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε την ηθοποιό, η οποία μίλησε για την οικογένειά της, το διαζύγιο και την επανασύνδεση με το άντρα της αλλά και για τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής της.

«Έχω περάσει πολλά Χριστούγεννα ωραία, πάντα ανοίγαμε το σπίτι μας, κάναμε τραπέζια», είπε η ίδια η οποία αποκάλυψε και πώς περνάει τις φετινές διακοπές.

Το μεγάλο καμάρι της είναι οι κόρες της για τις οποίες είπε: «Οι κόρες μου είναι μεγάλες, η μια είναι παντρεμένη. Και οι δυο είναι πάνω από 30. Με την κόρη μου, την Μαργαρίτα έχω παίξει μαζί. Είναι σαν να δουλεύω με μια ξένη. Είμαστε 2 επαγγελματίες που κάνουμε τη δουλειά μας».

Η Μπέτυ Λιβανού επίσης αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Η διαδρομή με το σύζυγό μου, 50 χρόνια, ήταν και με δυσκολίες και ωραία. Είχαμε πάρει και διαζύγιο. Δεν πιστεύω ότι οι γάμοι διατηρούν μια σχέση. Οι σχέσεις διατηρούνται όταν υπάρχουν από μόνες τους και λειτουργούν».

Και συνέχισε μιλώντας για πιο κοινωνικά θέματα: «Έχει αλλάξει η κοινωνία. Ζούμε σε μια εποχή που οι κοινωνίες περνάνε κρίσεις, είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουν χαθεί οι αξίες. Δεν κάνουν όνειρα, μόνο σχέδια».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω επίσης είπε: «Βλέπω καμία φορά την εικόνα μου στις παλιές ταινίες και λέω, να, έτσι ήταν η Μπέτυ. Δεν κάνω τίποτα για την εικόνα μου, πολύ λιγότερα από ό,τι κάνει οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Έχω κάνει μπότοξ, είναι κάτι που κάθε γυναίκα το κάνει για να φρεσκάρει τον εαυτό της».

«Η ομορφιά μού άνοιξε πόρτες. Είναι ένα δώρο που σου χαρίζεται και απλώς το απολαμβάνεις. Ευτυχώς δεν συνειδητοποιούσα την ομορφιά μου, είναι επικίνδυνο αυτό», παραδέχτηκε.

«Η δουλειά μας περνάει τώρα οικονομική κρίση. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά, γιατί δεν το είδα ποτέ ως επάγγελμα. Δεν έχω καμία αγωνία να είμαι κάθε χρόνο στη σκηνή ή στην οθόνη», είπε για το χώρο του θεάματος, ενώ αποκάλυψε ότι «Η σχέση μου με τα χρήματα είναι πολύ κακή, δεν καταλαβαίνω την αξία τους. Και ο σύζυγος μου το ίδιο».

Η Μπέτυ Λιβανού επίσης μίλησε και για την παράσταση «Σκρουτζ» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Μπέτυ Λιβανού: «Δεν είχα τότε καμία συνείδηση του πόσο όμορφη ήμουν»

Μπέτυ Λιβανού: Αυτό δεν το γνωρίζαμε- Η γνωριμία με τον πατέρα της έγινε όταν ήταν 12 ετών

Το gossip-tv στην πρεμιέρα της παράστασης «Σκρουτζ The Musical»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved