Ο Μποσταντζόγλου αποκαλύπτει τον λόγο που κόπηκε η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
Showbiz

Ο Μποσταντζόγλου αποκαλύπτει τον λόγο που κόπηκε η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων θυμήθηκε στιγμές από την επιτυχημένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή».

Είναι ένας ηθοποιός με σπουδαίες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχάσει και τον ρόλο του «Μάκη Κομμένου», του άνδρα της «Πόπης» στην αξέχαστη σειρά των Ρήγα -Αποστόλου «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή».

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, μετά από 22χρόνια, θυμάται στιγμές από την επιτυχημένη σειρά και δεν διστάζει να μας πει τι συνέβη τότε και δεν είδαμε ποτέ τη συνέχεια της.

-Θυμάστε πώς προέκυψε ο ρόλος σας στη σειρά;

Είχα τον ρόλο του «Μάκη», του άνδρα της Άβας Γαλανοπούλου. Δεν προέκυψε κάπως ιδιαίτερα ο ρόλος μου. Γνώριζα τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου, εμπιστευόμουν πάντα τον επαγγελματισμό και την ποιότητά τους και όταν μου πρότειναν τον συγκεκριμένο ρόλο, δέχθηκα μετά χαράς. Δεν το πολυσυζητήσαμε. «Γιάννη έλα να κάνεις αυτό». Και πήγα. Άλλωστε, δεν είμαι από τους ηθοποιούς που το παίζω σταρ στην καριέρα μου.

-Τι είναι αυτό που σας έχει μείνει από τα γυρίσματα και τη συνεργασία σας με τους ηθοποιούς;

Ήταν μία πολύ ωραία συνεργασία, που θα θυμάμαι με χαρά, αλλά και μία βαθιά πίκρα, που τελείωσε έτσι άδοξα. Θυμάμαι είχαμε ξεκινήσει με πολλή χαρά, πηγαίναμε στο γύρισμα κάνοντας πλάκες, αστεία. Είχα πολλά γυρίσματα με την σπουδαία Μαρία Κανελλοπούλου και την υπέροχη πάντα, Άβα Γαλανοπούλου. Εγώ ήμουν αυτός που συνήθως ξεχνούσα τα λόγια μου ή δεν είχα διαβάσει καλά και πάθαινα «κενά μνήμης», αλλά όλο αυτό μας έβγαινε σε γέλια και ατάκες μεταξύ μας. Το κλίμα ήταν υπέροχο, συναδελφικό, παρ’ ότι ήταν πολύωρα τα γυρίσματα και κουραστικά. Θυμάμαι μετά πηγαίναμε όλοι μαζί για φαγητό, υπήρχε σεβασμός ανάμεσά μας και μία φιλική διάθεση. Δεν ήταν όλα απρόσωπα και επιφανειακά, όπως συμβαίνει στην τηλεόραση σήμερα. Ήταν και μία ευτυχής περίοδος γενικά για την τηλεόραση τότε.

-Γιατί είδαμε μόνο 6 επεισόδια (+1 ημιτελές) και δεν συνεχίστηκε η σειρά;

Διεκόπη ξαφνικά το γύρισμα. Και μια μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «μην έρθεις στο γύρισμα, σταματάμε προς το παρόν και θα σε ειδοποιήσουμε». Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα καθόλου. Αν και δεν ήμουν μπροστά, έμαθα ότι τσακώθηκαν οι τέσσερις πρωταγωνίστριες με τον Αλέξανδρο για το ποιες και πόσες ατάκες θα πει ή μία και η άλλη. Κι έτσι δεν συνεχίσαμε ποτέ και δεν μάθαμε ποτέ ξανά την εξέλιξη ή και το τέλος των χαρακτήρων. Εκπλαγήκαμε αρνητικά όλοι. Αυτό θα είναι πάντα ένα μεγάλο «αγκάθι» για τη σειρά. Γιατί ήταν εξαιρετικό το καστ, οι συντελεστές, οι συνθήκες και χάλασε για κάποιες κακές στιγμές. Αλλά δεν πειράζει, όλα για έναν λόγο γίνονται.

-Παρ’ ότι προβλήθηκαν μόνο 6,5 επεισόδια, η σειρά σάρωσε και σαρώνει ακόμη και σήμερα. Πώς βιώνατε τότε αυτή την επιτυχία;

Θυμάμαι τα επεισόδια να κάνουν πάνω από 39% αγγίζοντας και ξεπερνώντας και το 40%, σε μία εποχή που παίζονταν κι άλλα πολύ σημαντικά σίριαλ στην τηλεόραση. Εμείς ήμασταν πρώτοι. Όταν παίζεις, δεν είσαι άμεσα υποψιασμένος με το τι συμβαίνει. Είχαμε καταλάβει τη μεγάλη επιτυχία, ξέραμε ότι πηγαίναμε πολύ καλά, από την αποδοχή του κόσμου που μας σταματούσε στον δρόμο ή ερχόταν στο θέατρο και μιλούσε για τη σειρά μέχρι και από τα «χαμόγελα» της παραγωγής και των συντελεστών. Δεν κοιτούσαμε τα νούμερα τηλεθέασης σε υπερβολικό βαθμό ή σε βαθμό που να μας επηρεάσουν, αλλά κάναμε τη δουλειά μας και περνούσαμε καλά.

-Γιατί θεωρείτε ότι η σειρά αγαπιέται ακόμη και σήμερα;

Πρώτον, ήταν κάτι που έγινε με πολλή αγάπη και κόπο. Έπειτα, εμείς οι ηθοποιοί ήμασταν σαν φίλοι μεταξύ μας και το σημαντικότερο, η έξυπνη πένα των Ρήγα-Αποστόλου και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα. Και σαφώς ότι η σειρά είχε σκηνή και ατάκα. Ήταν τόσες πολλές οι ατάκες, που ο κόσμος τι ξέρει όλες και τις λέει ακόμη και σήμερα.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Τζομπανάκη: Κάνε και εσύ την βασιλόπιτα της- Αυτή είναι η συνταγή της

Μιχάλης Αλικάκος: «Η μητέρα μου έχει άνοια, είναι σοκαριστικό»

Αγγελική Νικολούλη: Η διάκριση του γιου της σε φεστιβάλ ταινιών: «Πρώτο βραβείο... Νιώθω περήφανη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved