Αλικάκος: Η γνωριμία με την γυναίκα του Βιβή Πολυκανδριώτη και οι προσπάθειες να κάνουν παιδί
Showbiz

Αλικάκος: Η γνωριμία με την γυναίκα του Βιβή Πολυκανδριώτη και οι προσπάθειες να κάνουν παιδί

Ο Μιχάλης Αλικάκος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την σύζυγό του αλλά και για την πολυαγαπημένη του κόρη.

Ο Μιχάλης Αλικάκος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, στη σύζυγό του Βιβή Πολυκανδριώτη αλλά και στις προσπάθειες που έκαναν για να αποκτήσουν το παιδί τους.

-Ήρθε, όμως, πρόσφατα στη ζωή σας και η παντοτινή σας αγάπη, η κορούλα σας. Πώς είναι οι πρώτοι μήνες ως μπαμπάς;

Ο πρώτος καιρός όπως καταλαβαίνεις, είναι ένας αποπροσανατολισμός ευχάριστος. Έχει μια πολύ καλή πορεία, έχει φτιάξει λίγο ο ύπνος της. Βέβαια η γυναίκα μου με προστάτεψε από την αρχή, καθώς λόγω της εργασίας μου, έπρεπε να κοιμάμαι. Δεν έχω παράπονο. Η γυναίκα μου έχει περάσει και άγριες βραδιές, αλλά το ευχάριστο είναι ότι τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τη διαφορά και το άλμα ανάπτυξης και αυτό την ξεκουράζει τη σύζυγό μου. Μας τρελαίνει με τα γελάκια της και τις εκφράσεις της.

-Το κοριτσάκι σας ήρθε μετά από αρκετή προσπάθεια. Νιώσατε ποτέ να απογοητεύστε και να παραδίδετε τα όπλα;

Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια να κάνουμε ένα παιδί, το πρώτο πράγμα που είπα στη γυναίκα μου, ήταν ότι όλο αυτό το κάνουμε ανάλαφρα και όχι ψυχαναγκαστικά. Δεν ήθελα να δώσω βάρος στις πλάτες της. Κάναμε την πρώτη προσπάθεια, δεν πέτυχε. Την επόμενη δεν την κάναμε αμέσως. Ξεκουράστηκε και ξανά προσπαθήσαμε μετά από επτά μήνες. Μετά για έναν χρόνο το αφήσαμε, χωρίς καμία πίεση από μέρους μου κι αν δεν ερχόταν το παιδί, θα πορευόμασταν με αυτό. Σε κάποια φάση μου είπε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια και εκεί τελείωσε και ήρθε η μικρή μας. Πάντα είχα το σκεπτικό του όπως νιώθει η γυναίκα μου και μέχρι εκεί που μπορεί.

-Είστε παντρεμένος με τη Βιβή Πολυκανδριώτη, κόρη του σπουδαίου Θανάση Πολυκανδριώτη. Πώς γνωριστήκατε;

Με τη Βιβή ήμασταν συμμαθητές στο σχολείο, αλλά δεν κάναμε ποτέ παρέα. Πέρασαν τα χρόνια και πριν από περίπου 4 έτη, έτυχε και βρεθήκαμε, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, την φλέρταρα και από εκείνη τη στιγμή είμαστε μαζί.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Πορφυράκης: «Μου επιτέθηκαν επτά μαντράχαλοι με μαχαίρια»

Μιχάλης Αλικάκος: «Η μητέρα μου έχει άνοια, είναι σοκαριστικό»

Αγγελική Νικολούλη: Η διάκριση του γιου της σε φεστιβάλ ταινιών: «Πρώτο βραβείο... Νιώθω περήφανη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved