Μιχάλης Αλικάκος: «Υπήρχε η φήμη ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν δύσκολος συνεργάτης»
Showbiz

Μιχάλης Αλικάκος: «Υπήρχε η φήμη ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν δύσκολος συνεργάτης»

Ο Μιχάλης Αλικάκος σε συνέντευξη του δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Μιχάλης Αλικάκος σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρα, Σασμός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα metoo, αν έχει βιώσει ποτέ ο ίδιος κακοποιητική συμπεριφορά αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

-Η άποψή σας για το κίνημα metoo ποια είναι;

Καλώς συνέβη ό,τι συνέβη. Υπήρχε τεράστιο απόστημα για δεκαετίες. Κάποιοι άνθρωποι με εξουσία τα κληρονομήσαν από τις προηγούμενες γενιές, γιατί αυτά γινόντουσαν και πιο παλιά, αλλά δεν υπήρχαν όλα αυτά τα μέσα για να προβληθούν οι καταγγελίες. Παράλληλα, οι γυναίκες δεν ήταν εύκολο να βγουν προς τα έξω και να καταγγείλουν. Είναι μια μάστιγα που συμβαίνει εδώ και πολλές δεκαετίες.

-Εσείς έχετε ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές;

Ναι. Κακοποιητικές συμπεριφορές σε σχέση με το ο άλλος να μιλάει άσχημα, να προσβάλει, να μειώνει, αλλά σήκωσα μπαϊράκι. Αν μου έλεγε κάποιος μια κουβέντα, του γύριζα εγώ πέντε. Έχω φύγει από δουλειά, αλλά πλήρωσα το τίμημα. Όταν αντισταθείς στη δουλειά απέναντι σε έναν ισχυρό, συνήθως όλοι θα πάρουν το μέρος του ισχυρού. Αυτή είναι η υποκρισία που υπάρχει τώρα, καθώς βλέπω ανθρώπους που λένε ότι έπεσαν από τα σύννεφα, ενώ γνώριζαν αυτές τις συμπεριφορές και έκαναν και τα στραβά μάτια.

-Με την προφυλάκιση των συναδέλφων σας σοκαριστήκατε;

Είναι σοκαριστικό και στενάχωρο ως φαινόμενο για δυο εμβληματικούς πρωταγωνιστές του θεάτρου. Ούτε σαν σενάριο ταινίας δεν είναι αυτό. Καταστράφηκαν οι ζωές και των παιδιών που υπέστησαν τις κακοποιητικές συμπεριφορές και εκεί πρέπει να δώσουμε βάση και στο τι κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι στην ψυχή τους, αλλά και στις καταστροφικές συνέπειες του οικογενειακού περίγυρου των ανθρώπων που, ενδεχομένως, διέπραξαν τα εγκλήματα. Λέω ενδεχομένως, γιατί ακόμα εκκρεμεί η δίκη. Για παράδειγμα ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη… σε τι φταίει αυτό το παιδί; Είναι μεγάλες τραγωδίες.

-Είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη...

Ναι, είχα συνεργαστεί τηλεοπτικά και ήταν εντάξει. Βέβαια, πάντα υπήρχε η φήμη ότι ο Πέτρος ήταν σε γενικές γραμμές οξύθυμος και δύσκολος συνεργάτης.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Πορφυράκης: «Μου επιτέθηκαν επτά μαντράχαλοι με μαχαίρια»

Μιχάλης Αλικάκος: «Η μητέρα μου έχει άνοια, είναι σοκαριστικό»

Αγγελική Νικολούλη: Η διάκριση του γιου της σε φεστιβάλ ταινιών: «Πρώτο βραβείο... Νιώθω περήφανη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved