Showbiz

Τα ξεχωριστά γενέθλια της Συνατσάκη – Η τούρτα έκπληξη πάνω στη θεατρική σκηνή (video)

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε γενέθλια και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε γενέθλια και την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Οι συνεργάτες της στο μιούζικαλ «Ηair» φρόντισαν να της κάνουν πάρτι έκπληξη, αγοράζοντας από πριν μία τούρτα, σβήνοντας με αυτόν τον τρόπο τα κεράκια της πάνω στη θεατρική σκηνή.

Λίγες ώρες αργότερα η influencer έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες. Η Μαίρη, η οποία χθες έκλεισε τα 37, απεικονίζεται να κρατά στα χέρια της δύο διαφορετικές τούρτες και να είναι ευτυχισμένη.

Δείτε το βίντεο.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της και εξέφρασε την ελπίδα της, του χρόνου η πανδημία να έχει τελειώσει.

«Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου, αλλά με τις ωραιότερες τούρτες της ζωής μου!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κάθε χρόνο! Με τιμάτε και με δυναμώνετε! Μου είπαν κάνε μία ευχή πριν σβήσεις τα κεράκια κι ευτυχώς που μου έφτιαξαν δύο τούρτες μπας και χωρέσω τις ευχές.

Θέλω του χρόνου να μην έχουμε κάνει τεστ για να βρεθούμε, να μην φοράμε μάσκες, να μην κρατάμε αποστάσεις, να μην χάνονται τόσοι άνθρωποι καθημερινά, να μην είμαστε τόσο διχασμένοι, να μην φοβόμαστε τόσο, να μην αγχωνόμαστε τόσο. Θέλω του χρόνου να αγκαλιαζόμαστε ξανά ελεύθερα ♥️

Η παράδοση είναι η @adalivitsanou να μου φτιάχνει τις τούρτες μου, αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της. Θα έχουμε να τρώμε μέχρι του χρόνου 😜 mairiboomer joke alert μετρημένοι στα δάχτυλα πολύτιμοι φίλοι μου, είσαστε θησαυρός!♥️» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε επίσης:

Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό - Εκτός τελικού του J2US

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη και είμαι 62 κιλά και σηκώθηκα από το καρότσι»

DWTS: Η Καγιά στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν χορεύει για πρώτη φορά! Guest stars Σφήνος και Βρεττός!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved