Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Σάλτη! Το μήνυμα που συγκινεί για την απώλεια που βιώνει!
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Σάλτη! Το μήνυμα που συγκινεί για την απώλεια που βιώνει!

Μόλις λίγες ώρες πριν την εκπνοή του 2021, η τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη καλείται να αποχαιρετίσει ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. 

Ο λόγος για τον αγαπημένο της παππού ο οποίος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών.

Η τραγουδίστρια, βυθισμένη στην απόλυτη θλίψη ανέβασε στα social media μία πολύ όμορφη φωτογραφία και ένα βίντεο του παππού της και έγραψε για εκείνον τα πιο τρυφερά λόγια, αποχαιρετώντας τον με τον δικό της μοναδικό τρόπο:

«Καλό ταξίδι παππού μου, τραγουδισταρά μου! Έζησες μια γεμάτη ζωή και αποφάσισες να φύγεις και να μας αφήσεις… Σ’ ευχαριστούμε για ό,τι έχεις κάνει για εμάς! Θα σε σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη, με το βιολί σου και την όμορφη φωνή και ψυχή σου! RIP Στέφανε Τορουνίδη. Και στα 100 θα μπορούσες να φτάσεις αλλά δεν ήθελες άλλο αστεράρα μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Σάλτη η οποία είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της.

O παππούς Στέφανος ήταν μεγάλη μορφή, ήταν πάντα πολύ ευχάριστος και μάλιστα, αν κρίνουμε από το βίντεο που ανέβασε η ίδια η Χριστίνα Σάλτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε και το μεράκι του τραγουδιού. Έπαιρνε τηλέφωνο την εγγονή του και της τραγουδούσε, κάνοντάς την πάντα να γελάει και να περνάει καλά μαζί του.

Δυστυχώς, η τραγουδίστρια καλείται να αποχαιρετήσει την χρονιά με τον πιο θλιβερό τρόπο με την ελπίδα βέβαια ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στο μέλλον και πως το 2022 θα είναι λίγο πιο ευγενικό και καλό μαζί της.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved