Παπαχαραλάμπους: «Λόγω του ότι έχω υποθυροειδισμό τα τελευταία αρκετά χρόνια είμαι προσεκτική»
Showbiz

Παπαχαραλάμπους: «Λόγω του ότι έχω υποθυροειδισμό τα τελευταία αρκετά χρόνια είμαι προσεκτική»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ανήκει, αδιαμφισβήτητα στην κατηγορία εκείνη των γυναικών, που δεν μπορείς να την προσπεράσεις, αν την γνωρίσεις. Δεν είναι ούτε το ύψος, ούτε η εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση που κάνει τη διαφορά, αλλά η ειλικρίνεια εκείνη με την οποία μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια και να σου πει την ωμή αλήθεια της, χωρίς καλλωπισμούς και φιοριτούρες.

Τι και αν μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο και την τηλεόραση γνώρισε την απόλυτη επιτυχία, κερδίζοντας -δικαίως- μια θέση στην καρδιά του κοινού, εκείνη ποτέ της δεν εντυπωσιάστηκε από το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα της showbiz. Αντίθετα, όσοι την ξέρουν, κάνουν λόγο για μια τρυφερή μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγο, ιδιότητες που αποτελούν για την ίδια «παράσημο».

Έχετε καταφέρει με το πέρασμα του χρόνου να γίνεστε πιο όμορφη και γοητευτική, ανασφάλειες με την εικόνα σας έχετε;

Όσο μεγαλώνω, έχω λιγότερες, Όχι ότι δεν έχω, αλλά είναι λίγες. Μια με πιάνει μια με αφήνει. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει τρομακτική ανασφάλεια ούτε για την εμφάνιση, ούτε για το μεγάλωμά μου.

Θα κάνατε ποτέ κάποια πλαστική επέμβαση;

Έχω μάθει να μη λέω ποτέ, αλλά αυτή τη στιγμή μπορώ να πω όχι. Μεγαλώνοντας όμως, δεν ξέρω τι θα με βρει και πώς θα λειτουργήσει ο εγκέφαλός μου. Μπορεί κάτι να μη μου αρέσει καθόλου και να χρειαστεί να το κάνω. Δεν είμαι απόλυτη σε τίποτα, απλώς δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που θα λειτουργήσει παραμορφωτικά. Θα ήθελα να μεγαλώνω καλά, όχι να παραμορφωθώ για να φαίνομαι νέα, γιατί έτσι και αλλιώς δεν φαίνεσαι νέα.

Χρειάστηκε ποτέ να ακολουθήσετε κάποια αυστηρή δίαιτα;

Ναι χρειάστηκε. Λόγω του ότι έχω υποθυροειδισμό, δυστυχώς τα τελευταία αρκετά χρόνια στη ζωή μου, πρέπει να είμαι πολύ πολύ προσεχτική. Με το παραμικρό μπορεί να παχύνω και κάποια στιγμή είχα πάρει κάποια κιλά και έπρεπε να κάνω πολύ αυστηρή δίαιτα. Με τον υποθειροειδισμό σε συνδυασμό με το μεγάλωμα, που δεν χάνεις εύκολα κιλά, πρέπει να μην τρως καθόλου σχεδόν για να αδυνατίσεις.

Τι τρώγατε;

Πολύ λίγο και είχα αφαιρέσει πολλές ομάδες. Έτσι και αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια δεν τρώω κρέας για ιδεολογικούς λόγους.

Τι θέλετε να σας φέρει ο νέος χρόνος;

Τα τελευταία χρόνια μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι δεν με ενδιαφέρει τι θα μου φέρει, το μόνο που θέλω είναι να μην μου πάρει. Αυτό για μένα είναι πάρα πολύ βασικό, γιατί τα πράγματα δυσκολεύουνε, βλέπουμε σε τι εποχή και κοινωνία ζούμε. Θέλω να φτιάξουν λίγο τα πράγματα, να τελειώσει κάπου το θέμα με τον κορονοϊό. Από εκεί και πέρα ας μείνω με αυτά που έχω τώρα.

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved