The Bachelor: Θετική στον κορονοϊό η Γιώτα Δημήτροβα
Showbiz

The Bachelor: Θετική στον κορονοϊό η Γιώτα Δημήτροβα

The Bachelor: Η Γιώτα Δημήτροβα προστέθηκε στην λίστα των ανθρώπων που νοσούν κορονοϊό και θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο σπίτι.

Σε έξαρση βρίσκεται η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας και καθημερινά ανακοινώνονται όλα και περισσότερα θετικά κρούσματα. Ανάμεσα σε αυτούς που νοσούν είναι και η Γιώτα Δημήτροβα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης, The Bachelor.

Το κορίτσι, που διεκδίκησε τον Αλέξη Παππά και έφτασε μια ανάσα πριν από τον τελικό, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορονοϊό.

«Μόλις τώρα με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα του μοριακού μου βγήκανε και είναι θετικά, ότι έχω Covid. Το περίμενα, δεν μου κάνει εντύπωση και δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Μου είπαν ότι πρέπει να ξεκινήσει η καραντίνα μου. Εγώ έχει ξεκινήσει από την Κυριακή κιόλας. Παιδιά, τι να πω; Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους μας. Μου έχετε στείλει πολλά μήνυμα ότι έχετε Covid. Πραγματικά περαστικά σε όλους μας. Πρέπει να προσέχουμε όσο γίνεται. Δεν είναι εύκολο, αλλά τι να πω. Το 2022 να έρθει και να είναι καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά η Γιώτα.

Διαβάστε επίσης:

Ναθαναήλ για Παλιοσπύρου: «Ήταν δύσκολη η συνειδητοποίηση στο Παρίσι, δεν μπορούν να γίνουν θαύματα»

Κρατερός Κατσούλης: «Οι άνθρωποι που μας ξέρουν χρόνια είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει»

Βυθισμένος στη θλίψη ο Ανδρέας Τσούνης: «Το 2021 ήταν για την οικογένειά μας η χειρότερη χρονιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved