Μπάγια Αντωνοπούλου: Τι απάντησε στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαδάκη!
Showbiz

Μπάγια Αντωνοπούλου: Τι απάντησε στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως εξομολογητική και μίλησε και για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και για το bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δημοσιογράφους του κοινού, οι οποίοι την παρακολουθούν στο ενημερωτικό τμήμα του MEGA.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο "Happy Day" και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για το κομμάτι της καριέρας της, για τον θάνατο του πατέρα της που την σημάδεψε, καθώς και για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήμουν 17 χρονών όταν ο μπαμπάς μου “έφυγε” από καρκίνο. Είχαμε περάσει τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Ο θάνατος του μπαμπά μου μού άφησε μια αγχώδη διαταραχή μετατραυματικού στρες. Έκανα 4,5 χρόνια ψυχοθεραπεία, αλλά δεν το άντεξα και σταμάτησα. Ο θάνατος του πατέρα μου με έδεσε πάρα πολύ με τη μητέρα μου. Μόλις τελείωσα το σχολείο ξεκίνησα να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να παντρευτώ, μπορεί να μη θελήσω και ποτέ. Όταν είμαι με τη μαμά μου θέλω να νιώθω και λίγο παιδί»

«Έχω βιώσει bullying στη δουλειά, ανεχόμουν για πολύ καιρό την κακή συμπεριφορά. Επειδή όμως έχω πάρα πολύ πείσμα έχω καταφέρει κι έχω επιβιώσει, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου. Όταν όμως είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μια κατάσταση, με όποιο αντίκτυπο και να έχει, το κάνεις. Όταν πήρα την απόφαση πίστευα ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πέρασα και δεν ακούμπησα από την ψυχαγωγία γιατί κόπηκε το Survivor Πανόραμα. Κι ευτυχώς γιατί δεν το έχω με την ψυχαγωγία».

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κορωνάκης-Αντωνοπούλου-Στυλιανού: «Ενωμένοι θα τα περάσουμε όλα»

Κορωνάκης-Αντωνοπούλου-Στυλιανού: «Είμαστε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου»

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δεν πάει ο νους σου πού θα τη δούμε τη νέα σεζόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved