Ρέβη - Τότσικας: Αλλαγή χρονιάς χώρια για το ζευγάρι λόγω κορονοϊού – Η συγκινητική φωτογραφία
Showbiz

Ρέβη - Τότσικας: Αλλαγή χρονιάς χώρια για το ζευγάρι λόγω κορονοϊού – Η συγκινητική φωτογραφία

Πρωτοχρονιά 2022: Χωριστά υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

Το ζευγάρι πέρασε τη βραδιά του ρεβεγιόν χωρίς αγκαλιές και φιλιά μιας που ο ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κ έτσι πρέπει να τηρήσει τις αποστάσεις, μένοντας στην απομόνωση κα μακριά από την σύζυγο και τα παιδιά του.

Έτσι η νέα χρονιά τους βρήκε χωριστά με την Ρούλα Ρέβη να αποτυπώνει το στιγμιότυπο. Μια φωτογραφία άκρως συγκινητική με την ίδια και τον ηθοποιό να ενώνουν τα χέρια τους από το παράθυρο!

«Καλή χρονιά του χρόνου αγκαλιά», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες την στη gallery

Θυμίζουμε ότι ο Αποστόλης Τότσικας βρίσκεται σε καραντίνα στο δωμάτιο του σπιτιού του, όπως αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Instagram η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη.

Η Ρούλα Ρέβη έγραψε χαρακτηριστικά: «Προσπάθεια να ανεβεί το μπαλόνι από τους μικρούς εφευρέτες ενώ ο Αποστόλης έχει βρεθεί θετικός από χτες με covid και είναι απομονωμένος στο δωμάτιο! Μόνο με χιουμορ και την παρέα των παιδιών ισως μπορεί να περάσει πιο εύκολα η απαίσια ομολογουμένως αναμονή για να δούμε αν κολλήσαμε και εμείς !Να προσέχετε…. Ευχαριστώ το αγόρι μου που άντεξε αν και ηθοποιός τόσους μήνες να μην κολλησει και ήταν τόσο μα τόσο προσεκτικός ! Μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας μερικά είναι και στα χέρια των άλλων ….»

Διαβάστε επίσης

Αποστόλης Τότσικας: Θετικός στον κορονοϊό – Το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη

Ρέβη – Τότσικας: Σπάνια οικογενειακή εμφάνιση – H στιλάτη εμφάνιση της κόρης τους

Αποστόλης Τότσικας: «Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον τα πράγματα βγαίνουν στο φως»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved