Οικονομάκου- Μιχόπουλος: Το λαμπερό ρεβεγιόν στο σπίτι τους!- Το εντυπωσιακά outfits τους!
Showbiz

Οικονομάκου- Μιχόπουλος: Το λαμπερό ρεβεγιόν στο σπίτι τους!- Το εντυπωσιακά outfits τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος άλλαξαν τον χρόνο, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον μικρό Μάξιμο και την Σιέννα και μας μετέδωσαν την πιο θετική τους ενέργεια. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σε οποιαδήποτε κοινή εμφάνισή τους δεν το κρύβουν καθόλου, αφού έχουν δηλώσει δημόσια πάμπολλες φορές ότι ο ένας έχει καταφέρει να βρει στον άλλον το άλλο του μισό.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα ζευγάρι που αγαπά πολύ τα Χριστούγεννα και λατρεύουν να μπαίνουν στο γιορτινό mood, αφού φέτος μάλιστα στόλισαν και το σπίτι τους με πολύχρωμα λαμπάκια και ευφάνταστα στολίδια από πάρα πολύ νωρίς. Η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε ενωμένους με τα δυο τους αγαπημένα παιδάκια και πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Οι δυο τους είχαν ετοιμάσει το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στο σπίτι τους και ακόμη και αν, λόγω της κατάστασης με την πανδημία, βρισκόντουσαν μόνο με τα παιδιά τους, η ατμόσφαιρα ήταν άκρως λαμπερή και δεν τα outfits αρκετά επίσημα. Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικό ποστ, στο οποίο μας δείχνει το εντυπωσιακό τραπέζι, τα παιδάκια της, αλλά και τον Φίλιππο, αλλά σίγουρα αυτό που μας άφησε άφωνους ήταν το κόκκινο φόρεμα, που η ίδια είχε επιλέξει για την περίσταση.

H ιδια φόρεσε ένα σκούρο κόκκινο φόρεμα σε στενή γραμμή με παγιέτα και κρόσια, το οποίο είχε σετάρει με υπέροχα μαύρα λεπτά πέδιλα, ενώ στα μαλλιά της είχε δημιουργήσει ένα wet look, το οποίο συμπλήρωνε φανταστικά το στυλ της. Η Αθηνά έγραψε στη λεζάντα: "About last night..happiness overload🎉 #nye #welcome2022 #familygoals #together #homesweethome #sienna #maximos"

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου:

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Αποχαιρετά το 2021 με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες - «Έλιωσε» το Instagram

Αθηνά Οικονομάκου: «Ήρθα σε επαφή με κρούσμα επιβεβαιωμένο. Τρόμος…» (Video)

Αθηνά Οικονομάκου: Το σαλόνι της είναι απλά καταπληκτικό - Το Instagram το αποθεώνει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved