Χοψονίδου- Σπανούλης: Η οικογενειακή φωτογραφία, με τα έξι παιδιά τους, «έριξε» το Instagram!
Showbiz

Χοψονίδου- Σπανούλης: Η οικογενειακή φωτογραφία, με τα έξι παιδιά τους, «έριξε» το Instagram!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, που όλο και μεγαλώνει, αφού έχουν ήδη αποκτήσει έξι παιδιά. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και η οικογένειά τους είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν. αφού τα παιδιά τους καθημερινά τους κάνουν να δένονται όλο και περισσότερο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη οικογένεια, με τα έξι παιδάκια τους, στα οποία έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία και δεν μπορούν να τους χαλάσουν κανένα απολύτως χατίρι. Η οικογένεια τους είναι κάτι πολύ δυνατό για εκείνους και είναι απόλυτα δεμένοι, αφού από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκαν, ήθελαν να κάνουν πολλά παιδάκια και όλοι μαζί να περνούν υπέροχα.

Τα Χριστούγεννα για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη είναι μια πολύ ιδιαίτερη γιορτή, και όλη αυτή η διάθεση και η αισιοδοξία, που αποπνέει αυτή η περίοδος, είναι και εκείνο που πραγματικά τους εκφράζει. Ο νέος χρόνος τους βρήκε όλους μαζί, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους, να ανοίγουν τα δώρα τους και να ποζάρουν στις οικογενειακές φωτογραφίες, όλο χαμόγελο.

Η υπέροχη και τρυφερή μανούλα, Ολυμπία Χοψονίδου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από αυτήν την στιγμή, όπου ήταν όλοι μαζεμένοι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πόζαραν χαρούμενοι. Τα παιδάκια τους ήταν ντυμένα στα καρό, ενώ το χρώμα που πρωταγωνιστούσε ήταν το γιορτινό κόκκινο. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "Η κλασικη φωτογραφια της χρονιας η οποια θα διακοσμει την οθονη του κινητου μου μεχρι το καλοκαιρι!
Εις υγειαν της επομενης φωτογραφιας!
Καλη Χρονια με Υγεια!!! #stayhealthy #happynewyear #staystrong#2022
@vassilis7span "

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης βάφτισαν το 6ο τους παιδί - Το όνομα που επέλεξαν

Χοψονίδου - Σπανούλης: Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! (Photos)

Ολυμπία Χοψονίδου: Έγκυος στο 6ο της παιδί (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved