Συνατσάκη- Στρατής: Είναι full in love και δεν το κρύβουν- Το τρυφερό ποστ στο Instagram!
Showbiz

Συνατσάκη- Στρατής: Είναι full in love και δεν το κρύβουν- Το τρυφερό ποστ στο Instagram!

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής άλλαξαν τον χρόνο στο νέο τους σπίτι, οι δυο τους, κρατώντας ο ένας τον άλλον στην αγκαλιά του, αποδεικνύοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι. 

Είναι ένα από τα ζευγάρια που αγαπάμε πολύ και το κοινό τους, τους έχει τονίσει πολλές φορές το πόσο πολύ ταιριάζουν μεταξύ τους και το ότι ο ένας έχει βρει στον άλλον το άλλο του μισό, αφού κάθε κοινή τους φωτογραφία, κάτι τέτοιο μαρτυρά.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έχουν μετακομίσει στο νέο τους σπίτι και πραγματικά νιώθουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σε δηλώσεις τους, έχουν παραδεχτεί και οι δυο ότι έψαχναν καιρό, ώστε να βρούν κάτι που να ταιριάζει ακριβώς πάνω στα γούστα τους και να μπορούν να νιώθουν και άνετα. Κάτι τέτοιο λοιπόν φάινεται ότι έγινε και ο νέος χρόνος τους βρήκε αγκαλιά μέσα στο νέο τους σπίτι.

Η Μαίρη Συνατσάκη, λίγη ώρα πριν από την αλλαγή του χρόνου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία, αγκαλιά με τον αγαπημένο της στο σπίτι τους, γράφοντας το πόσο ευτυχισμένη και ασφαλής νιώθει. Όπψς έγραψε χαρακτηριστικά: "Τόσες μετακομίσεις σε τούτη την ζωή για να μου μάθει το 2021 ότι το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ ♥️ • να έχει το 2022 ένα ζεστό «σπίτι» για ολ@ σας. Ο,τι κι αν σημαίνει, ο,τι κι αν συμβολίζει. Ο,τι κι αν χρειάζεστε, να βρεθεί την καινούργια χρονιά, εύκολα στο δρόμο σας αγαπημένοι μου άνθρωποι ✨"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη:

Διαβάστε επίσης:

Τα ξεχωριστά γενέθλια της Συνατσάκη – Η τούρτα έκπληξη πάνω στη θεατρική σκηνή (video)

Γενέθλια on stage για τη Μαίρη Συνατσάκη- Η συγκινητική έκπληξη και η αναφορά στον πρώην κολλητό της

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved