Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα- Δημήτρης Φιντιρίκος: Ο νέος χρόνος τούς βρήκε στο Ντουμπάι, πολύ ερωτευμένους!

Η  Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι πλέον και πάλι μαζί και κανόνισαν ένα υπέροχο ταξίδι, για να περάσουν μαζί τις γιορτινές μέρες, μέχρι και την έλευση του νέου χρόνου. 

Είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που η σχέση τους έχει περάσει πραγματικά από 40 κύματα, αφού έχουν χωρίσει πολλές φορές και εν τέλει είναι και πάλι μαζί.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μπορεί να είχαν χωρίσει για ένα μεγάλο διάστημα και να μην είχαν καμία επικοινωνία μεταξύ τους, όμως τα πράγματα ήρθαν έτσι και οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και μάλιστα πιο ερωτευμένοι και από ποτέ. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media, περιγράφοντας στο κοινό το πόσο πολύ ταιριάζουν και το πόσο αγαπημένοι είναι μεταξύ τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε τις φετινές γιορτές να τις περάσει μαζί εκτός Ελλάδας, αφού αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι, σε έναν προορισμό αξιοζήλευτο, όπου πρωταγωνιστεί η λάμψη και η πολυτέλεια. Ταξίδεψαν μέχρι το Ντουμπάι και ο νέος χρόνος τους βρήκε να γιορτάζουν μαζί, με τα πιο λαμπερά τους outfits και ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, δίνοντας ευχές στους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έκανε σχετική δημοσίευση, στην οποία μας δείχνει και την μητέρα του. "Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο ❤️ εύχομαι ο νέος χρόνος να μας βρει μακρυά από αρρώστιες και πανδημίες 🙏 φιλιά σε όλους" έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Στη ΓΑΔΑ ο πρώην της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρης Φιντιρίκος - Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα: «Καλό παράδεισο… Σ’ αγαπώ»

Κατερίνα Δαλάκα: Ταξίδι «αστραπή» στο Λονδινο μετά από τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved