Μπόμπα- Τανιμανίδης: Η πρώτη τους βόλτα για το 2022 με τα κορίτσια τους- Το τρυφερό ποστ!
Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Η πρώτη τους βόλτα για το 2022 με τα κορίτσια τους- Το τρυφερό ποστ!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στις δίδυμες κόρες τους, οι οποίες τους έχουν κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή, που γεννήθηκαν. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κοινού, το οποίο τους παρακολουθεί όχι μόνο ξεχωριστά, αλλά και στην μέχρι τώρα κοινή πορεία τους, αφού κάθε φορά, τους λούζουν με ευχές σε οτιδήποτε και αν τους συμβαίνει.

Ο ερχομός των δίδυμων κοριτσιών στη ζωή της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη ήταν το μεγαλύτερό τους δώρο, αφού τους τελευταίους μήνες, που η οικογένειά τους έχει ολοκληρωθεί, νιώθουν να ζουν την απόλυτη ευτυχία. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η όμορφη μανούλα Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από εκείνους και τις κόρες τους, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα προσωπάκια τους και δείχνοντας το πόσο πραγματικά κούκλες είναι.

Η αλλαγή του χρόνου βρήκε την οικογένεια Τανιμανίδη πιο ενωμένη και αγαπημένη από ποτέ, μιας και οι τέσσερίς τους χαλάρωσαν στο σπίτι τους και απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, η Χριστίνα δημοσίευσε σχετικό story στο Instagram, όπου έδειχνε την πρώτη τους οικογενειακή βόλτα για το 2022 με την Αριάνα, την Φιλίππα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Πρώτη μας βόλτα για το 2022».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Μπόμπα–Τανιμανίδης: Έτσι υποδέχτηκαν το 2022 – Ποιος κέρδισε το φλουρί; Οι μαγικές φωτό από το σπίτι

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Μας δείχνουν για πρώτη φορά τα πρόσωπα των μωρών τους- Λιώσαμε!

Σάκης Τανιμανίδης: Ανέβηκε στη ζυγαριά μετά τα Χριστούγεννα και δεν το πίστευε–Πιο αδύνατος από ποτέ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved