Βαρθακούρης: Τρόλαρε την Ψυχαράκη μετά το μπλοκ στο Twitter- Οι ευχές του για τον τελικό του J2US!
Showbiz

Βαρθακούρης: Τρόλαρε την Ψυχαράκη μετά το μπλοκ στο Twitter- Οι ευχές του για τον τελικό του J2US!

Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Χάρης Βαρθακούρης είναι στα "μαχαίρια" μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους, με τον ίδιο να την τρολάρει μέσω Instagram για το block της στο Twitter.

Λίγο πριν από τον τελικό του J2US, ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και όπως είναι λογικό, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Το θέμα μεταξύ τους ξέσπασε μετά από μια ατάκα της Άννας Μαρίας, η οποία ανέφερε ότι δεν πειράζει που δεν θα βρίσκεται στον τελικό με τον Χάρη Βαρθακούρη αλλά με τον Stan, κάνοντας τον να ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν πειράζει λέει η άλλη! Τέλος πάντων, Στράτο, έχεις περάσει από Μάρα, άρα ξέρεις. Σ’ ευχαριστώ αδερφέ για τα περαστικά. Ενσυναίσθηση. Προσχήματα. Τακτ. Στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς. Άγνωστες σε κάποιους. Μπορείς να βγάλεις έναν άνθρωπο από τη σπηλιά, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τη σπηλιά από τον άνθρωπο. Δυστυχώς».

Πριν από λίγη ώρα, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και στον Stan και το έκανε με τον δικό του τρόπο, λίγο ιδιαίτερο. Ο ίδιος δημοσίευσε σχετικό story στο Instagram, κάνοντας screenshot το ότι η Άννα Μαρία τον μπλόκαρε στο Twitter και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλή επιτυχία στην Άννα Μαρία και το φιλαράκι μου Stan απόψε στον τελικό του J2US».

Δείτε στην παρακάτω gallery το story που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Βαρθακούρης με Ψυχαράκη: «Στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς. Άγνωστοι σε κάποιους»

Χάρης Βαρθακούρης: Η επική αντίδραση του πατέρα του Γιάννη Πάριου όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊό

Χάρης Βαρθακούρης: Θετικός στον κορονοϊό – Εκτός τελικού του J2US

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved