Σίσσυ Χρηστίδου: Η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο: «2022, δε θα μας τρελάνεις εσύ»
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο: «2022, δε θα μας τρελάνεις εσύ»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πέρασε την Πρωτοχρονιά λίγο διαφορετικά φέτος, αφού βρισκόταν στο νοσοκομείο με την μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει εδώ και κάποια χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Είναι μια από τις πιο ευχάριστες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το κοινό την παρακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακό μέσα από την πρωινή εκπομπή της.

Το 2021 ήταν για εκείνη μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά αυτράπελα, τα οποία εύχεται σιγά σιγά να καταφέρει να τα ξεπεράσει. Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ενημερώσει τους ακόλουθούς της, μέσα από το κανάλι της στο Youtube τον Νοέμβριο του 2020 πως η μητέρα της πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, μια ασθένεια πολύ επικίνδυνη. Το γεγονός αυτό την έχει στιγματίσει και προσπαθεί να ανταπεξέλθει και η ίδια στο πλευρό της με όλη της τη δύναμη.

Σύμμαχός της σε όλη αυτήν την προσπάθεια είναι πάντοτε το χαμόγελό της και η πηγαία αισιοδιοξία της για τα πάντα που συμβαίνουν γύρω της. Η Σίσσυ Χρηστίδου, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε σχετικό ποστ στο Instagram, λέγοντας πως πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μαζί με την μητέρα της στο νοσοκομείο, αφού εκείνη χρειαζόταν να νοσηλευτεί. Φαίνεται ξεκάθαρα πως προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της μητέρας της, στολίζοντας το δωμάτια με αστέρια και χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγραψε και μια λεζάντα με χιούμορ, δείχνοντας ότι η ελπίδα είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος στο να αντιμετωπίσεις τα πράγματα. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: "2022, δεν θα με τρελάνεις εσύ…
Εγώ θα σε τρελάνω..! 🥳👯‍♂️
#Mood #καλήμαςχρονιά #2022"

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: H Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο και η υπόσχεση για το νέο έτος

Θοδωρής Μαραντίνης: «Με την Σίσσυ δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, αλλά είμαστε οικογένεια»

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved