Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγεία της: «Ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι»
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγεία της: «Ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι»

Στην εκπομπή Open Weekend φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (2-01) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αποκάλυψε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την περιπέτεια της υγεία της, που την είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο.

«Η αλήθεια είναι ότι αρρώστησα για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά και κατέληξα να πάω στο νοσοκομείο. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως μου συνέβη αυτό το πράγμα. Άνθρωπος είμαι και εγώ όπως όλοι μας. Δεν το περίμενα πραγματικά γιατί δεν αρρωσταίνω, δεν ανεβάζω πυρετό, οπότε έχω ένα καλό ανοσοποιητικό.

Αλλά αν κουράζεις τον εαυτό σου, πέφτουν οι άμυνες και καταπονείς τον οργανισμό σου, τότε είναι λογικό να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Μπήκε ένα μικρόβιο και έκατσε στο νεφρό και εκεί ξεκίνησε όλο το κακό. Το καλό είναι ότι το προλάβαμε. Ο γιατρός μου ήταν εκπληκτικός, ήταν πάντα δίπλα μου. Τις μέρες που πέρασα στο νοσοκομείο είχα ζητήσει να μην μου ανοίγουν τα παράθυρα, δεν ήθελα να βλέπω έξω τι μέρα είναι τι ώρα είναι. Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χρόνου.

Δεν ήθελα να βλέπω καθόλου την μέρα έξω, ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι γύρω μου και τίποτα άλλο» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δήλωση για την πεθερά της που θα συζητηθεί (video)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το νέο ξέσπασμά της και οι απειλές: «Άνοιξαν κι άλλα στόματα»

Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι απειλές μετά την αποκάλυψη για το bullying που δέχεται ο αδερφός της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved