Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram και η ευχή της για το 2022!
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram και η ευχή της για το 2022!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εύχεται το νέο έτος να είναι μια χρονιά όμορφη, με ενσυναίσθηση και αγάπη προς τους γύρω μας, που το ζητούν και το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Είναι μια γυναίκα, που τον τελευταίο περίπου ενάμιση χρόνο έχει περάσει πολλά και προσπαθεί ακόμα να στέκεται δυνατή, να κάνει συνεχώς νέα βήματα και να προχωράει προς την ταχύτερη αποκατάσταση της υγείας της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει βάλει σκοπό της ζωής της το να καταφέρει να γίνει καλά όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται, να πετάξει τη μάσκα από πάνω της και επιτέλους να αγαπήσει τον εαυτό της από την αρχή, να αποκτήσει εκ νέου την αυτοπεποίθησή της και να πιστέψει ότι είναι μια πανέμορφη και θελκτική γυναίκα. Το 2021 ήταν για την Ιωάννα μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά ευτράπελα και ανατροπές, που το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι θα θέλαμε να τα ξεχάσουμε.

Οι περισσότεροι από εμάς αποζητούμε μια αλλαγή με το νέο έτος και να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και το ίδιο φαίνεται να ζήτησε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την δική της καθημερινότητα. Πριν από λίγα λεπτά, η ίδια ανέβασε σχετική δημοσίευση, στην οποία φαίνεται να ποζάρει με ένα υπέροχο πολύχρωμο φόρεμα, με παγιέτες, δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, ενώ οι ευχές της για το νέο έτος έγιναν γνωστές, μέσα από την λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Ιωάννα έγραψε χαρακτηριστικά: "❤️Η ευχή μου για το 2022 είναι ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται και να βάλουμε το λιθαράκι μας για κάτι πιο όμορφο, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας.🙏🏼
“After all, all we have is each other👬”
Happy New Year 2022 🎉"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από την δημοσίευσή της:

Διαβάστε επίσης:

Ναθαναήλ για Παλιοσπύρου: «Ήταν δύσκολη η συνειδητοποίηση στο Παρίσι, δεν μπορούν να γίνουν θαύματα»

Οι ειδήσεις της χρονιάς που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Και ήταν πολλές! (video+photos)

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου και οι ευχές για τα Χριστούγεννα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved