Showbiz

Μαρίνα Βερνίκου: Το ταξίδι στην Αφρική για τις γιορτινές μέρες και οι απίθανες φωτογραφίες!

Η Μαρίνα Βερνίκου αποφάσισε να ταξιδέψει με την οικογένειά της στην Αφρική για τις ημέρες της πρωτοχρονιάς, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του Instagram. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες φωτογράφους της εγχώριας showbiz, με μεγάλη καριέρα, αφού έχει φωτογραφήσει τους μεγαλύτερους επώνυμους της Ελλάδας, αλλά και σπουδαίες διεθνείς προσωπικότητες.

Η Μαρίνα Βερνίκου αγαπάει πολύ τα ταξίδια και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία και έχει κενό από τις πολυάριθμες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προτιμά να πραγματοποιεί εξορμήσεις με την αγαπημένη της οικογένεια και να παιρνούν υπέροχες στιγμές μαζί, ανακαλύπτοντας νέα μέρη και διαφορετικούς πολιτισμούς. Άλλωστε, η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα ότι της αρέσει πολύ να εξερευνεί τον κόσμο μέσα από τα ταξίδια και αυτήν την εμπειρία θέλει να βιώσουν και τα παιδιά της, καθώς πιστεύει ότι είναι κάτι το μοναδικό.

Φέτος, η ίδια και η οικιογένειά της επέλεξαν την Γκάνα, ως ένα εντελώς διαφορετικό προορισμό για τα Χριστούγεννα, ενώ η ίδια αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη είναι η 135η χώρα στη σειρά που επισκέπτεται, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για αυτό. Όπως είναι φυσικό, η Μαρίνα Βερνίκου, λόγω του "μικροβίου" της φωτογράφου δημοσίυσε πληθώρα φωτογραφιών από το ταξίδι τους και πραγματικά οι followers της έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Σε συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δημοσίευσε είδαμε τα τρια της παιδιά Ανέζια, Ντεμίλια και Γιώργο να βρίσκονται στην παραλία και να έχουν ζωγραφίσει στην άμμο το 2022. Εκείνη έγραψε χαρακτηριστικά: "Happy new dreams, new days, new desires, new ways! Happy New Year! Happy new you!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις απίθανες φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με το γιο τους στο κέντρο της Αθήνας

Τανιμανίδης – Βερνίκου: Βόλτα για τους κουμπάρους στο κέντρο της Αθήνας

Θέατρο Άλσος: Ερωτευμένα ζευγάρια και λαμπεροί celebs στην Άννα Βίσση!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved