Σε δεινή οικονομική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης! Στο «σφυρί» τα σπίτια του σε Κόρινθο και Ψυχικό!
Showbiz

Σε δεινή οικονομική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης! Στο «σφυρί» τα σπίτια του σε Κόρινθο και Ψυχικό!

Με δύο πλειστηριασμούς, ο ένας εκ των οποίων θα γίνει άμεσα και συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου πρόκειται να αλλάξουν χέρια τα σπίτια που ανήκαν στον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου

Το ζευγάρι διέθετε ένα εξοχικό σπίτι στο Σοφικό Κορίνθου που πρόκειται να πλειστηριαστεί στις 19 Ιανουαρίου και μάλιστα θα γίνει ηλεκτρονικά, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός είναι για τη μεζονέτα τριών επιπέδων του ζευγαριού στο Ψυχικό και έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου.

Ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο του ζευγαριού είναι το πατρικό σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στα Ιωάννινα, στο οποίο σκόπευε να αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο ηθοποιός.

Η μόνιμη κατοικία

Η οικογένεια Φιλιππίδη είχε ως μόνιμο τόπο κατοικίας της τη μεζονέτα στο Ψυχικό. Στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων αναφέρεται ως ημερομηνία πλειστηριασμού για το συγκεκριμένο ακίνητο η 27η Απριλίου, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο αν η οικογένεια κινηθεί ξανά νομικά, να δοθεί αναστολή.

Το σπίτι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κατασχέθηκε για το ποσό των 450.000 ευρώ, στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο πλειστηριασμός αφορά τη μια από τις δύο κατοικίες του κτιριακού συγκροτήματος, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο, με τιμή εκκίνησης στα 645.000 ευρώ.

Το δεύτερο ακίνητο για το οποίο έχει δρομολογηθεί ο πλειστηριασμός στις 19 Ιανουαρίου είναι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το εξοχικό σπίτι στο Σοφικό Κορινθίας και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 176.400 ευρώ. Το ακίνητο κατασχέθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα γενέθλια στη φυλακή και η αναμονή για τη δίκη

Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση του Φιλιππίδη στο εορταστικό επεισόδιο των Απαράδεκτων! (photos)

Τάκης Παπαματθαίου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης με είχε πάρει τηλέφωνο - Τον ρώτησα μόνο πώς έγιναν όλα αυτά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved