Είναι επίσημο! Θετική στον κορονοϊό η Μεσσαροπούλου! Το μήνυμά της για την κατάσταση της υγείας της
Showbiz

Είναι επίσημο! Θετική στον κορονοϊό η Μεσσαροπούλου! Το μήνυμά της για την κατάσταση της υγείας της

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, στενή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day σήμερα απείχε από τα πλατό καθώς βρισκόταν σε καραντίνα μιας και εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού

Εμβολιασμένη με τριπλή δόση, δεν είχε βαριά συμπτώματα όμως έπρεπε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο που υπάρχει επίσημα προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Παρέμεινε λοιπόν στο σπίτι και περίμενε και επίσημα το μοριακό τεστ ώστε να είναι σίγουρη για το τι ακριβώς της συμβαίνει.

Η ίδια ανάρτησε πριν από λίγο το αποτέλεσμα αλλά και την κατάσταση της υγείας της με κάθε λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε στο μήνυμά της:

"Μόλις έλαβα την απάντηση από το μοριακό τεστ και τελικά ανήκω κι εγώ σε ένα από τα πολλά πλέον επιβεβαιωμένα κρούσματα!

Ωστόσο, δεν ανησυχώ γιατί ήδη από το Σάββατο νιώθω πολύ καλύτερα, είμαι τριπλά εμβολιασμένη και επειδή βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα από το Σάββατο που εμφάνισα συμπτώματα δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε… Καλή λευτεριά σε όλους τους νοσήσαντες!!! Να προσέχετε πολύ οι υπόλοιποι! Σας φιλώ γλυκά… κι από εδώ δεν κολλάει κιόλας!"

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης

Happy Day: Σε καραντίνα η Τίνα Μεσσαροπούλου - Τα συμπτώματα και το πρώτο δύσκολο 24ωρο

Μπέσσυ Αργυράκη: Η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με τον Σταμάτη Κόκοτα (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved