Ελένη Τσολάκη σε Κώστα Φραγκολιά: «Δεν το περίμενα, δεν με πήρες ούτε ένα τηλέφωνο!»
Showbiz

Ελένη Τσολάκη σε Κώστα Φραγκολιά: «Δεν το περίμενα, δεν με πήρες ούτε ένα τηλέφωνο!»

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις ημέρες των εορτών και βρέθηκε στο νοσοκομείο και παραπονέθηκε στον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος δεν της έστειλε ένα μήνυμα έστω, για να μάθει τα νέα της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί συνεχώς και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Πρόσφατα, η Ελένη Τσολάκη μπήκε στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες, ώστε να υποβληθεί σε μια κανονισμένη χειρουργική επέμβαση. Η ίδια μίλησε πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή "Happy day" και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και παραδέχτηκε πως όλα πήγαν καλά και ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, πριν καν προλάβει να μιλήσει για την κατάστασή της, η ίδια έκανε παράπονα στον Κώστα Φραγκολιά, γιατί ο ίδιος δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να μάθει πως είναι και πως πήγαν τα πράγματα με το χειρουργείο της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κώστα δεν με πήρες ούτε για περαστικά. Οι κοντινοί άνθρωποι παίρνουνε τηλέφωνο ή στέλνουν στον προσωπικό τους αριθμό μήνυμα, δεν στέλνουν στο instagram. Ξαπλωμένη ήμουν, δεν ήμουν σε κώμα»

«Μα της έστειλα μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πού της το έστειλα για να πω την αλήθεια», απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Για την κατάσταση τηε υγείας της και πως βίωσε όλη αυτή την περιπέτεια, η Ελένη Τσολάκη δήλωσε: «Ήταν ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, ήταν ένα πρόβλημα που είχα από το καλοκαίρι, αλλά λόγω της εκπομπής, δεν είχα τον χρόνο να το κάνω. Αυτές τις γιορτές, όλοι γύρω μας, έχουμε τις δικές μας δυσκολίες θέλησα κι εγώ να πω από την πλευρά μου πόσο σημαντικό είναι να νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας και να προσέχουμε την υγεία μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επισης:

Πρωτοχρονιά 2022: Οι πρώτες ευχές επωνύμων για τη νέα χρονιά στο gossip-tv.gr

Ελένη Τσολάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τάσος Χαλκιάς: Ένταση και με την Ελένη Τσολάκη: «Βιάζεσαι πολύ να με ξεπετάξεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved