Αντώνης Δημητριάδης - Κόνι Μεταξά: «Μεταξύ μας υπάρχει χημεία! Έχουμε ταιριάξει απίστευτα»!
Showbiz

Αντώνης Δημητριάδης - Κόνι Μεταξά: «Μεταξύ μας υπάρχει χημεία! Έχουμε ταιριάξει απίστευτα»!

O Αντώνης Δημητριάδης και η Κόνι Μεταξά παρουσιάζουν τη μακρο­βιότερη μουσική εκπο­μπή της ελληνικής τηλε­όρασης, το «Mega Star», κάθε Σάββατο στις 16.30.

Είναι το πιο ανατρεπτικό δίδυμο, που έχει πολλές διαφορές, αλλά ταιριάζει απόλυτα. Η εκκεντρική και ταλαντούχα Κόνι Μεταξά και ο κατα­ξιωμένος d.j. σε Ελλάδα και εξωτερι­κό Αντώνης Δημητριάδης δίνουν καυτές απαντή­σεις.

Αντώνη, πώς θα αλλάξει η χρονιά για σένα;

Το 2022 με βρίσκει όπως τα τελευταία 25 χρόνια, πίσω από τα decks, κάνο­ντας αυτό που αγαπώ. Με βρίσκει με την οικογένειά μου, με φίλους, με εκ­πομπές στο Mega, με υγεία και νιώ­θω ευγνώμων.

Αντώνη, τι... δηλώνεις;

Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι (γέ­λια). Είμαι d-j. Εγώ αυτό τίμησα, από εκεί ξεκίνησα και έφτασα όπου έφτα­σα. Και, αν δεν υπάρξει η τηλεόραση, πάλι d.j. δεν θα είμαι; Πόσο θα συνεχίσω; Αν αυτό που κάνεις δεν προ­σβάλλει και το κάνεις καλά, πηγαίνεις όσο αντέχεις και γουστάρεις.

Τι είναι το «Mega Star» για εσένα;

Κόνι: To «Mega Star» είναι μία από τις πιο θρυλικές εκπομπές της ελληνι­κής τηλεόρασης και χαίρομαι που την παρουσιάζουμε. Αν και είναι η πρώ­τη μου φορά στο τιμόνι της παρουσία­σης, το ότι έχω δίπλα μου τον Αντώνη με κάνει να νιώθω σιγουριά. Για εμέ­να το «Mega Star» είναι σίγουρα πα­ρέα και ένας τρόπος να έρθουμε όλοι πιο κοντά μέσα από τη μουσική και την τηλεόραση.

Τα νούμερα τα κοιτάτε;

Κόνι: Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφε­ραν τα νούμερα. Ούτε στο YouTube ούτε στο Instagram. Αυτό που με εν­διαφέρει είναι να μου αρέσει εμένα το αποτέλεσμα και έτσι μετά θέλω να πιστεύω ότι θα αρέσει και στον κό­σμο. Τουλάχιστον σε κάποιους. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι περήφανος για αυτό που κάνεις και να κάνεις την εξής ερώτηση στον εαυτό σου: «Εσύ θα το έβλεπες;».

Είχες καθόλου άγχος λόγω του ότι είναι μια ιστορική εκπομπή στο Mega;

Αντώνης: Ήξερα πως θα αντιμετωπίσω μια δύσκολη κατάσταση, γιατί στην εποχή μας δεν περιμένει κανείς την τηλεόραση για να ενημερωθεί. Υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες από οπού μπορεί ο άλλος από το πρωί να μάθει τα μουσικά νέα. Οπότε αποφά­σισα να κινηθώ γύρω από πράγματα που αφορούν τη μουσική, αλλά με κάτι πιο έξυπνο να δώσω μια άλλη πληροφορία, που δεν μπορεί ο άλ­λος να τη βρει τόσο εύκολα. Σε όλες τις συνεντεύξεις πηγαίνω ως d.j., ως Αντώνης.

Μεταξύ σας υπάρχει χημεία;

Κόνι: Σοκαριστικά ναι. Πολύ περισ­σότερο από αυτό που περίμενα, τουλά­χιστον εγώ. Ο Αντώνης καταλαβαίνει το χιούμορ, το σηκώνει όταν τον πει­ράζω και, πάνω από όλα, είναι «μπε­τόν». Από την ημέρα που τον γνώρισα, ο ίδιος και η οικογένεια του με στηρί­ζουν σαν δική μου οικογένεια.

Αντώνης: Η Κόνι είναι ένας άν­θρωπος που τσαλακώνεται ο ίδιος στην κάμερα και στην καθημερινότη­τα και τον άλλον τον κάνει «σκουπί­δι». Εμένα με έχει περάσει από κό­σκινο, και live μάλιστα, αλλά το κάνει με τέτοιον τρόπο που, και να σε βρί­σει, θα γελάσεις. Είναι πολύ έξυπνη, αγαπάει τη μουσική, είναι ηθοποιός, είναι performer.. Έχουμε ταιριάξει, κάνουμε πολλά μαζί. Εμφανιστήκαμε στα «MAD Walk», είμαστε μαζί και στο My Radio 104,6, στο Top 20, και όλο αυτό είναι πολύ δημιουργικό.

Κόνι, πες μου ένα στοιχείο του Αντώνη που σου αρέσει.

Πρώτον, μου αρέσει το xioupop μου, άρα τον συμπαθώ... Χα, χα! Μου αρέσει που έχει μεγάλα όνειρα και κάνει τα πάντα για να τα πετύχει. Πιστεύει στους άλλους και βοηθάει ακόμα και τον κόσμο που δεν γνω­ρίζει προσωπικά. Πάνω από όλα, όμως, έχει ψυχή παιδιού και αυτό το βγάζει και στη δουλειά του, αλλά και στην παρέα.

Κόνι, θα ντυθείς νυφούλα μέσα στο 2022;

Όχι!

Πώς ήρθε το «Σπίτι με το Mega»;

Πήγα αρχικά για το γύρισμα, για να είμαι δίπλα στον Αντώνη. Έγινε ένας χαμός, όλα ήταν παραπάνω από άψο­γα και μου είπε η διοίκηση να αναλάβω τnv καλλιτεχνική επιμέλεια. Έτσι, εξωτερίκευσα όλη τη γνώση μου πάνω στη μουσική και τη δημιουργικότητά μου στο «Σπίτι με το Mega» και έσκυ­ψα πάνω σ' αυτό με σεβασμό, καθώς είναι το πρώτο παιδί του νέου Mega.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved