Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος γάμος, η περιπέτεια με τον καρκίνο και το ξαφνικό τέλος της εκπομπής
Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος γάμος, η περιπέτεια με τον καρκίνο και το ξαφνικό τέλος της εκπομπής

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. 

Ο γνωστός ηθοποιός υποδέχτηκε στο καμαρίνι του στο Θέατρο Κάππα, την κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του, για το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» και για τον επιθετικό καρκίνο που νίκησε.

Τη φετινή σεζόν σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη την παράσταση «Sexy Laundry».

«To έργο είναι σα να το έγραψα εγώ. Μου είναι οικείο. Το θεωρώ εξαιρετικό έργο», είπε αρχικά.

«Ένα ζευγάρι θα πρέπει να έχει υπόψη του την παγίδα που του στήνει ο χρόνος. Η συνήθεια και η επανάληψη είναι πισώπλατες μαχαιριές. Όταν δεν περνάμε καλά σε μία σχέση δεν φταίει ο άλλος αλλά εμείς οι ίδιοι γιατί κάτι μέσα μας έχει αλλάξει», σημείωσε με αφορμή την πλοκή του έργου.

Οι γάμοι και οι χωρισμοί

Όσο για την προσωπική του ζωή, παραδέχτηκε: «Είχα στη ζωή μου μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου και έχω κάνει δύο γάμους. Ούτε ξέρω πως γινόταν και παντρευόμουν. Ίσως για το χατίρι των συγγενών».

«Δεν θεωρούσα τον γάμο κάτι φοβερό. Όσο υγιές είναι να παντρεύεσαι άλλο τόσο υγιές είναι και να χωρίζεις. Εγώ δουλεύω τη σχέση και όταν τελειώσει», συμπλήρωσε.

«Είμαι υπερήφανος που δεν θα βρεθεί άνθρωπος να πει ότι του έχω φερθεί σκάρτα, γιατί έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου και για τη δουλειά μου στο θέατρο», υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Το ξαφνικό τέλος του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά»

Για το τέλος του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» αποκάλυψε: «Ξύπνησα ένα πρωί στις 5:30, στη Νάξο και έγραψα το μήνυμα πως θα ήταν η τελευταία χρονιά της εκπομπής. Κάποιοι όμως το παρεξήγησαν. Θεώρησαν ότι ήταν το τελευταίο επεισόδιο και μια «κυρία» μας έκοψε τρία επεισόδια πριν. Δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε τον κόσμο.

Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου για το τέλος της εκπομπής γιατί γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Κοιτούσαν κάποιοι περισσότερο τα νούμερα. Ενώ εγώ δεν τα κοιτούσα και ήθελα απλά να παρουσιάζω τα τραγούδια. Να μαθαίνουν και οι νέοι τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη».

«Τα δύο τελευταία χρόνια γινόντουσαν όλο και περισσότερες παρεκκλίσεις. Άρχισε και με κούραζε αυτό και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη με ανθρώπους που αγαπούσα. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά ένα πρωί είπα… τέλος», ανέφερε.

Ο καρκίνος και η αντιμετώπισή του

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τον καρκίνο που του χτύπησε την «πόρτα». «Είπα ότι ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Ήμουν πάντα γειωμένος και δεν με απασχολούσε το μέλλον. Ήμουν ψύχραιμος. Δεν αναρωτήθηκα ποτέ «γιατί σε μένα;». Τι θα πει γιατί σε μένα. Ποιος είσαι ρε φίλε;».

«Ήξερα από την αρχή ότι ήταν δύσκολος και επικίνδυνος ο καρκίνος μου. Ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορεί να έχω και 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Εάν είχαν διασπαρεί τα καρκινικά κύτταρα ήταν τελειωμένη υπόθεση. Αφαιρέσαμε το νεφρό και τελείωσε», κατέληξε.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Πάμε Δανάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved