Σταύρος Σβήγκος: «Έχω περάσει ανδρολοχεία, έβλεπα κάτι και έκλαιγα»
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: «Έχω περάσει ανδρολοχεία, έβλεπα κάτι και έκλαιγα»

Αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πέρασε ανδρολοχεία, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια υγείας του γιου του.

«Η απόφαση να γίνω ηθοποιός ήρθε τελείως τυχαία» σημείωσε ο Σταύρος Σβήγκος, υπογραμμίζοντας ότι έμενε στο Ψυχικό και τα καλοκαίρια δούλευε στο συνεργείο του πατέρα του, αλλά πήγαινε σε μουσικό σχολείο και είχε επαφή με τέχνη γενικότερα. «Όταν μετακομίσαμε στο Πόρτο Ράφτη ήρθα σε επαφή με μια θεατρική ομάδα και με κέρδισε το χειροκρότημα στο τέλος μιας παράστασης» τόνισε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έκανε μπαλέτο. «Η αδελφή μου έχει σχολή μπαλέτου, χρειάζονταν έναν παρτενέρ και πήγα στο μπαλέτο για 6 μήνες» ανέφερε, τονίζοντας πως «αν μου το ζητούσε ο γιος μου, θα τον έγραφα στο μπαλέτο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο ρόλο του πατέρα που τον έχει αλλάξει. «Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω» τόνισε και συμπλήρωσε: «Έχω περάσει ανδρολοχεία, είχα ψιλοπρηστεί, έβλεπα κάτι και έκλαιγα, εκεί καταλαβαίνεις τι θα πει αγάπη».

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του παιδιού του και πώς αντέδρασε ο ίδιος. «Όταν δεν ξέρεις για δύο μήνες αν το παιδί μου θα ζήσει, ο καθένας αυτό θα έκανε» σημείωσε και πρόσθεσε πως «ευτυχώς είμασταν τυχεροί και ο μικρός ήθελε να μείνει μαζί μας».

«Η περιπέτεια της υγείας του γιου μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος σέβεται απόλυτα τις θρησκείες και τους ανθρώπους.

«Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο, αλλά βαφτίσαμε το γιο μας. Ήταν ανάγκη της Ελένης και ήθελα να το σεβαστώ» συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Mega Καλημέρα

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Πρεμιέρα το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

Σταύρος Σβήγκος: «Όταν ο γιος μου με είδε πρώτη φορά στην τηλεόραση δεν του άρεσε» (video)

Σταύρος Σβήγκος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ελπίζω ο καθένας να πάρει αυτό που του αξίζει»! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved