Σταμάτης Μαλέλης: Θετικός στον κορονοϊό - Το μήνυμα για την «μάχη» που πρέπει να δώσει
Showbiz

Σταμάτης Μαλέλης: Θετικός στον κορονοϊό - Το μήνυμα για την «μάχη» που πρέπει να δώσει

Ο Σταμάτης Μαλέλης αποκάλυψε πως νοσεί από κορονοϊό και πως είναι έτοιμος να δώσει την δική του μάχη.

Η ραγδαία μετάδοση του κορονοϊού στην χώρα μας όσο περνούν όλο και αυξάνονται, με την πανδημία να βρίσκεται ακόμη σε έξαρση. Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν μπόρεσε να αποφύγει τον ιό και αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στα social media ότι είναι και εκείνος θετικός στον κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα από ανάρτηση έγραψε: «Το πρωί δέχθηκα και επίσημα την επίσκεψη του κορονοϊού. Επειδή δεν στερούμαι και άλλων νοσημάτων και όπως πάντα είμαι στις ομάδες… υψηλού κινδύνου, θα δώσω ακόμη μια μάχη. «Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις…».

Να σας θυμίσουμε πώς ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega, σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε μιλήσει εκτός από τις επιτυχίες που έχει κάνει και για την κατάθλιψη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε: «31 συνεχόμενα χρόνια είμαι διευθυντής ειδήσεων και εργάζομαι 38 χρόνια στα κανάλια. Μου άρεσε η δημοσιογραφία, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω αυτή την πορεία. Είμαι πολύ περήφανος και συγκινούμαι όταν συναντώ ανθρώπους τους οποίους βοήθησα στα πρώτα τους βήματα. Δεν έχω κάνει ριάλιτι και ούτε ονειρεύομαι να κάνω. Η κατάθλιψη ήρθε στην περίοδο των μεγάλων επιτυχιών. Έπαθα κατάθλιψη γιατί ζούσα σε ένα χρυσό κλουβί και δεν έκανα αυτό που ήθελα. Όσοι έχουν κατάθλιψη πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να τη νικήσουν. Είχα φτάσει στο σημείο να λέω “πέθανε ρε” στον εαυτό μου. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της κατάθλιψης είναι η ματαιοδοξία. Κατά τη διάρκεια της κατάθλιψης είχα δίπλα μου την οικογένειά μου και έναν κοντινό μου φίλο». Αγχώνομαι, θέλω να είμαι ο καλύτερος και συνεχίζω να ονειρεύομαι. Ονειρεύομαι να φτιάχνω παραγωγές πρωτότυπες, δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την τηλεόραση»!

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: «Μούδιασε» η Αγγελική Ηλιάδη όταν έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της (video)

Οι πρώτες βουτιές της Πρέλεβιτς στη θάλασσα - «Θαραλλέα» την αποκάλεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι

Γιώργος Χρανιώτης: «Τις τελευταίες μέρες είμαι στα χειρότερά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved