Η Μαριάννα Γεωργαντή στο gossip-tv: «Χρωστάω πάρα πολλά στον Αντώνη Κανάκη»
Showbiz

Η Μαριάννα Γεωργαντή στο gossip-tv: «Χρωστάω πάρα πολλά στον Αντώνη Κανάκη»

Η Μαριάννα Γεωργαντή έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και το σίγουρο είναι ότι οι δηλώσεις της θα συζητηθούν.

Η Μαριάννα Γεωργαντή έχει αποφοιτήσει από το Κολλέγιο Ψυχικού, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και από μικρή ήθελε να μπει στον χώρο ώστε να μάθει. Δούλεψε στις ειδήσεις του Alpha ενώ ήταν μόλις 19 χρονών όταν δούλεψε πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Πέρυσι της δόθηκε η ευκαιρία να εμφανιστεί και μπροστά από τις κάμερες, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open tv.

Η Μαριάννα Γεωργαντή εδώ και καιρό έχει κερδίσει το δικό της κοινό αφού είναι η viral δημοσιογράφος, που κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο και τις έξυπνες ατάκες της. Η συμμετοχή της στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή που παρουσίαζαν ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη έγινε θέμα συζήτησης και σχολιασμού στους Ράδιο Αρβύλα.

Η Μαριάννα είναι μόλις 22 ετών και «κατέβηκε» στο dance floor του διαγωνισμού χορού με πολλά όνειρα και κυρίως με την ανάγκη να αποδείξει ότι το μικρό της ηλικίας της δεν στέκεται εμπόδιο στο να πραγματοποιήσει μία νέα κοπέλα τα όνειρά της γιατί όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους συχνά: «Τα όνειρα δεν έχουν αριθμούς».

Πώς απέκτησες το μικρόβιο της δημοσιογραφίας;

Μετά από κάποια ηλικία που κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να γίνουμε αστροναύτες ή πριγκίπισσες, αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Λάμβανα μέρος της παράστασης του σχολείου ως που στην πρώτη λυκείου ένσαρκος αυτός από το ρόλο της παρουσιάστριας σε μια παράσταση όποιος δεν είχε λόγια! Έπρεπε να βρω τι θα πω για να έχω ατάκες. Μόλις ανέβηκα στην σκηνή με τα παιδιά από κάτω να χειροκροτούν και να γελούν με όσα έλεγα κατάλαβα ότι αυτό ήθελα να κάνω. Να ψυχαγωγώ τον κόσμο!

Τι σου είπαν οι γονείς σου μόλις τους το ανακοίνωσες;

Οι γονείς μου από μικρή μου έλεγαν να κάνω στην ζωή μου ότι με κάνει ευτυχισμένη και πάντα τους ενδιέφερε το ήθος μου κι όχι οι βαθμοί μου ή η καριέρα που θα ακολουθήσω.

Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη;

Ο Άκης είναι η αρχή μου. Θα τον θυμάμαι για πάντα. Ο τηλεοπτικός μου θείος!!!; Θυμάμαι μια βδομάδα νόμιζα ότι ήταν ψυχρός στον αέρα μαζί μου. Τον πιάνω μετά και του λέω «Άκη, μια σχέση αποτελείται από δυο άτομα. Εμείς έχουμε μια τηλεοπτική σχέση. Αν ο ένας σταματήσει να δίνει έστω και λίγο έρχεται ο χωρισμός». Με το κλασικό του ύφος απάντησε «τι λες παιδί μου. Όλα καλά είναι»! Αν ήταν άλλος στη θέση του πραγματικά δεν ξέρω αν θα είχε την ίδια ανταπόκριση στο χιούμορ μου! Η Ντόρα στήριξε αυτή την τηλεοπτική σχέση. Βέβαια η γυναίκα που μου άνοιξε την πόρτα ήταν η αρχισυντάκτρια Γεωργία Λινάρδου. Η αρχή του κάθε ανθρώπου χαράζεται σαν τατουάζ στην μνήμη. Είναι σαν την πρώτη μας γειτονιά!

Πώς ένιωσες όταν έγινες θέμα συζήτησης και σχολιασμού στους Ράδιο Αρβύλα;
Χρωστάω πάρα πολλά στον κ Κανάκη και την ομάδα του που ανέδειξε την δουλειά μου. Μην φτύνεις το χέρι που σε έχει ταΐσει μου έλεγε ο μπαμπάς μου. Και εγώ για πάντα θα είμαι ευγνώμων. Θέλω κάποια στιγμή να ανέβω στην Θεσσαλονίκη να τον γνωρίσω!

Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Dancing With The Stars» και τι σε έκανε να πεις το ναι;

Το star είναι το κανάλι της καρδιάς μου. Οι άνθρωποι εκεί σε κάνουν να αισθάνεσαι πως είσαι η Βασίλισσα Ελισάβετ. Σε σέβονται, σε φροντίζουν, σε ακούν και είναι ευθύς μαζί σου. Είχα ενδοιασμούς στην αρχή όταν μου έγινε η πρόταση από την Κοραλία Γεωργακοπούλου. Που πας από αναπληρωματικός στο Μοσχάτο να παίξεις στην Μπαρτσελόνα! Δες, όμως, όλα μπορούν να αλλάξουν, αυτή είναι η ομορφιά της ζωής!

Πώς ήταν οι σχέσεις σου μαζί με τους άλλους διαγωνιζόμενους του σόου χορού;

Βγήκα νικήτρια από το dancing. Κέρδισα φίλες κι γνωριμίες με καλά παιδιά! Αληθινά! Πολύ σημαντικό στις μέρες μας αυτό!

Στεναχωρήθηκες με τα αρνητικά σχόλια των κριτών;

Στο σχολείο όταν κάναμε αταξίες στο δημοτικό μας έλεγαν «θα σου άρεσε αυτό να το έκαναν σε εσένα»; Μετά από 7-8 φορές πριν πράξεις το σκεφτόσουν αυτό. Σίγουρα δεν θα γίνω χορεύτρια και δεν πήγα ως χορεύτρια αλλά ως μια κοπέλα που θέλει να βάλει ένα λιθαράκι στον σκοπού του Dancing και να ξεσηκώσει ή να περάσει κάποιο μήνυμα σε έστω έναν τηλεθεατή. Αν το κατάφερα αυτό, είμαι ευτυχισμένη!

Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό;

Ο έρωτας είναι το χάσιμο του μέτρου. Για να ζήσεις την τρέλα, με οδηγό το πάθος, χωρίς να κλείσουν τα φώτα σύντομα, θα πρέπει να έχεις ερωτευτεί πρώτα τον εαυτό σου. Με τα αρνητικά και τα θετικά του. Να έχεις μια βάση για να μπορείς να αφεθείς να φορέσεις την αγάπη και να αντέξεις την απογοητεύσει! Όχι τώρα δεν είμαι ερωτευμένη.

Τι σημαίνει έρωτας για εσένα και μέχρι που είσαι ικανή να φτάσεις;

Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι τρελή. Οι σύντροφοι μου το ίδιο. Θέλω να νιώθει μοναδικός ο άλλος. Ο έρωτας είναι το φάρμακο του ανθρώπου ενάντια στον χρόνο. Η ασπίδα για να πολεμάει την καθημερινότητα, το άγχος και την πίεση. Για να κρατάς όμως ασπίδα σημαίνει πως είσαι σε πόλεμο. Μπορώ να πολεμήσω μέχρι τέλους κι ας ηττηθώ.

Έχω καταλάβει ότι πιστεύεις στον Θεό. Ποια η σχέση σου με την θρησκεία.

Πιστεύω. Πιστεύω βαθιά. Την πίστη δεν την διαφημίζεις. Ότι κάνω στην ζωή μου προσπαθώ τουλάχιστον να συμφωνεί με όσα έχουν ειπωθεί στην Καινή Διαθήκη. Αμαρτάνω. Αλλά να ξέρουμε τι είναι αμαρτία. Νομίζω ότι οι άνθρωποι απομακρύνονται από τον Κύριο γιατί ακούν πολλά ψέματα. Η αλήθεια είναι στα λόγια του και στα βιβλία όχι σε ότι λέει ο καθένας εκμεταλλευόμενος την θέση του!

Πώς βλέπεις την ζωή σου σε 10 χρόνια από τώρα;

Το μόνο που θέλω είναι πρώτα ο Θεός να έχω υγεία, και στα κυριακάτικα τραπέζια ο αριθμός των πιάτων να είναι ίδιος! Μόνο να αυξάνεται αυτό με νοιάζει!

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες βουτιές της Πρέλεβιτς στη θάλασσα - «Θαραλλέα» την αποκάλεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι

Ο Αθανασόπουλος συγκλόνισε με την δήλωση του: «Ήμουν έναν μήνα σε κώμα με εσωτερική αιμορραγία»

Τζένη Μπότση: Νοσηλεύτηκε η κόρη της στο νοσοκομείο - Το τρυφερό μήνυμα που «λύγισε» το Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved