Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η νέα ανάρτηση μετά τη… «φάρσα» - Το «ευχαριστώ» στους συναδέλφους του
Showbiz

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η νέα ανάρτηση μετά τη… «φάρσα» - Το «ευχαριστώ» στους συναδέλφους του

Μετά τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μέσα από νέα του ανάρτηση «ευχαριστεί» δημόσια τους συναδέλφους του για τη στήριξη που έλαβε μετά τη… «φάρσα» και το σάλο που προκλήθηκε.

«Οφείλω ένα δημόσιο τεράστιο ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Σε έναν προς έναν. Αρχικά γιατί είναι γλύκες.

Στον Αντώνη Καρυστινό γιατί σαν άλλος Φίλιπ (όποιος έχει δει την παράσταση ξέρει) έφτασε τρέχοντας στο τμήμα να είναι δίπλα μου. Στη Τζωρτζίνα Λιώση η οποία μου έφερε πράγματα και έμεινε μέχρι τέλους και μετά έτρεξε σπίτι μου να αναλάβει την Όλιβ. Στη Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία έκανε τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που έγραφαν ότι τους κατέβαινε. Στον Σταύρο Καλλιγά που εκείνο το δευτερόλεπτο δεν ήταν παρών αλλά προσέφερε απλόχερα τη στήριξή του. Στον Μιχάλη Ψαλίδα που είναι αδερφός παντοτινός. Όλα τα παραπάνω δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Αυτοί είναι οι Άθικτοι. Πάνω αλλά κυρίως κάτω από τη σκηνή», έγραψε ο ίδιος.

Δες την ανάρτησή του

«Μέσα στην καθημερινότητά μας και την εποχή που ζούμε όλοι λίγο πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. Άλλες φορές πετυχημένες κι άλλες φορές αποτυχημένες κι η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη κι εκ του αποτελέσματος. Όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματά να είναι πλάκα και γίνεται σοβαρό.

Για αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, όπως έγινε και να διευκρινίσω πως το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα αμέσως να σας ενημερώσω για αυτό το πράγμα. Πέρασα μια πολύ ωραία κι ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά. Νομίζω ότι έκανα την δήλωση και την έχετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, να είστε καλά», είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες.

Διαβάστε επίσης

«Χείμαρρος» η Τριφύλλη για τον Χατζηαγγελάκη: «Αυτοί οι τύποι θέλουν χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό»

Χατζηαγγελάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη «φάρσα» και το «άδειασμα» συναδέλφου: «Δεν γνώριζα κάτι»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η στιγμή που η αστυνομία βρέθηκε στο θέατρο μετά την φάρσα που έκανε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved