Αργύρης Ξάφης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του
Showbiz

Αργύρης Ξάφης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Ξάφη, ο οποίος θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του.

Ο ηθοποιός με τη σπουδαία πορεία στο χώρο, έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσα από μια ανάρτησή της του στο Instagram.

«Καλό ταξίδι πουλάκι μου!
Μπαμπά μου», έγραψε ο ίδιος με τους συναδέλφους του να σπεύδουν να του συλλυπηθούν.

«Συλλυπητήρια Αργύρη, να τον θυμάσαι αγόρι μου», έγραψε ο Άλκης Κούρκουλος, με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να προσθέτει: «Αργύρη μου, θερμά συλλυπητήρια. Ξέρω τι πόνος είναι. Ζωή σε σας. Να τον θυμάστε. Θα ζει μέσα σας». «Θερμά συλλυπητήρια Αργύρη!!!!», έγραψε ο Μελέτης Ηλιάς ενώ η Μαρία Ναυπλιώτου, σημείωσε: «Συλλυπητήρια Αργύρη μου».

Ο Αργύρης Ξάφης είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του με σπουδαίες συνεργασίες και πολυβραβευμένος.

Ο Αργύρης Ξάφης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι το 1976. Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, κυρίως του Εθνικού Θεάτρου και του θεάτρου του Νότου, καθώς και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Το 2001 τιμήθηκε με το βραβείο Χορν για τον ρόλο του στην θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της Βίδας». Έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές για πολλές θεατρικές παραστάσεις του. Το 2011 βραβεύθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία "Απ' τα κόκαλα βγαλμένα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved