Μαντώ Γαστεράτου: Το παραμυθένιο πάρτι γενεθλίων του γιου της και το τρυφερό μήνυμα
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Το παραμυθένιο πάρτι γενεθλίων του γιου της και το τρυφερό μήνυμα

Πριν από ακριβώς δύο χρόνια, ανήμερα των Φώτων, η Μαντώ Γαστεράτου έγινε για πρώτη φορά μαμά και φυσικά είδε τον κόσμο της να αλλάζει ριζικά! Και όπως παραδέχεται η ίδια, αυτά τα δύο χρόνια ήταν τα καλύτερα της ζωής της!

Η όμορφη παρουσιάστρια γιορτάζει σήμερα μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη τα δεύτερα γενέθλια του μοναχογιού τους και φυσικά από κοινού αποφάσισαν να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να του μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα.

Αν και βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης της πανδημίας με χιλιάδες κρούσματα καθημερινά του κορονοϊού, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πετύχουν τον στόχο τους. Και αυτός δεν ήταν άλλος από το να δουν τον μόλις δύο ετών Γιώργο, τον γιο τους να γελάει με την ψυχή του και να χαίρεται.

Η ευτυχισμένη μαμά λοιπόν στόλισε μία υπέροχη γωνιά με πράσινο και κόκκινο χρώμα που παρέπεμπε στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών και με πρωταγωνιστή τον... Άγιο Βασίλη διακόσμησε το χώρο όπου φιλοξενήθηκε το πάρτι γενεθλίων του.

Δεκάδες μπαλόνια σε κόκκινο και πράσινο χρώμα, γλυκές λιχουδιές, λούτρινοι Άγιοι Βασίληδες και υπέροχα δώρα ήταν το σκηνικό που χρειαζόταν για να δει τον Γιώργο της να χαίρεται από καρδιάς και να νιώθει πως πράγματι αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή.

Η Μαντώ Γαστεράτου μάλιστα ανέβασε φωτογραφικά στιγμιότυπα μαζί με τον μικρούλη και τον σύζυγό της γράφοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στις λεζάντες των φωτογραφιών:

"Αγάπη μου σε λατρεύουμε!!! Τα καλύτερα 2 χρόνια της ζωής μας!!!" έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου αφήνοντας τις φωτογραφίες να "μιλήσουν" για την ευτυχία που βιώνει με την οικογένειά της. Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved