Νίκη Παλληκαράκη: «Εγώ βλέπω το «τέρας» να βγαίνει από μέσα μας»
Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: «Εγώ βλέπω το «τέρας» να βγαίνει από μέσα μας»

«Έχω φερθεί πιο αυστηρά στην προσωπική μου ζωή χάρη της υποκριτικής», αποκαλύπτει η Νίκη Παλληκαράκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε την ηθοποιός σε δυο εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ, αποκάλυψε τους λόγους που δεν έκανε δική της οικογένεια ενώ αναφέρθηκε και στο Ελληνικό #metoo.

«Έχω φερθεί πιο αυστηρά στην προσωπική μου ζωή για χάρη της υποκριτικής. Αυτό με τη δημιουργία οικογένειας δεν συνέβη και λόγω της μεγάλης ανάγκης μου για τη δουλειά μου, αλλά και γιατί έχω κι εγώ κάποια τραύματα ή και φοβίες που μου δημιουργήθηκαν, ενώ στο χώρο της τέχνης ένιωθα και νιώθω πιο ασφαλής. Υπήρξαν σύντροφοι δίπλα μου που είχαν τη διάθεση να κάνουμε οικογένεια κι εγώ δείλιασα για δικούς μου λόγους. Και θυσίασα ίσως πράγματα προς χάρη της τέχνης», λέει στο Εγώ ενώ σχολιάζει το κίνημα του #metoo στην Ελλάδα. Την ενοχλεί που όλοι μιλούν ενώ δεν έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό;

«Ναι γιατί έχει πάρει τον δρόμο της αυτή η ιστορία. Όποιος είχε να πει κάτι το είπε. Με ενοχλεί που όλοι κάνουμε τους δικαστές και φτάνουμε να «ξεκατινιαζόμαστε». Εγώ προσωπικά δεν είπα κάτι παρ' ότι έχω συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους. Όχι ότι απαξιώνω το #metoo, σε καμία περίπτωση, αλλά εμένα με έχει τρομάξει πολύ το γεγονός ότι από την καραντίνα και μετά υπάρχει τόσος κανιβαλισμός και τόση βία γύρω μας. Κάθε μέρα μετράμε γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες. Αυτό είναι τρομερό και κάτι πρέπει να γίνει. Μοιάζει σα να άνοιξε μια κουρτίνα και βγήκαν όλα στη φόρα. Ξέρετε, δεν θεωρώ ότι η πατριαρχία είναι εύκολο πράγμα και δεν ξεπερνιέται κι εύκολα. Αυτό με τρομάζει και ίσως να καμωνόμασταν ότι δεν το ξέραμε».


Τι είναι αυτό που θα την κάνει να δει την όμορφη πλευρά της ζωής;

«Δεν ξέρω. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό με τον ιό, να πατήσουμε ξανά γερά στα πόδια μας. Λέγαμε ότι μετά τη καραντίνα, όλο αυτό θα μας κάνει καλύτερους.
Εγώ βλέπω το «τέρας» να βγαίνει από μέσα μας. Μακάρι αυτή η φρίκη να μας ταρακουνήσει για τα καλά. Ήμασταν ανόητα υπεραισιόδοξοι όλοι μας.», εξομολογείται

Διαβάστε επίσης

Νίκη Παλληκαράκη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της

«Έσπασα το δάχτυλο επί σκηνής, συνέχισα να παίζω με αποτέλεσμα 3,5 ώρες χειρουργείο» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved