Δεν τη γλίτωσε ούτε η Ναταλία Γερμανού! Τα συμπτώματα του κορονοϊού που την ταλαιπωρούν!
Showbiz

Δεν τη γλίτωσε ούτε η Ναταλία Γερμανού! Τα συμπτώματα του κορονοϊού που την ταλαιπωρούν!

Άλλο ένα... θύμα το κορονοϊού από τα πρόσωπα της τηλεόρασης και γενικότερα της showbiz αποκαλύφθηκε και δεν είναι άλλη από τη Ναταλία Γερμανού

Αν και πλήρως εμβολιασμένη, η Ναταλία Γερμανού τελικά νόσησε με κορονοϊό όμως όπως επεσήμανε σε ανάρτησή της, το πέρασε σαν να ήταν ένα κρυωματάκι!

«Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά» έγραψε η παρουσιάστρια στα Instagram Stories της, ενημερώνοντας τους followers της.

Λίγο αργότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έγραψε:

«Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!».

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού, η ταλαιπωρία της ουσιαστικά κράτησε τέσσερις μέρες σαν να περνούσε μία απλή ίωση και εννοείται πως χρειάστηκε να μείνει σπίτι σε καραντίνα και να προσέχει τι τρώει ώστε να γίνει σύντομα καλά.

Και πλέον, προφανώς και νιώθει πολύ καλύτερα αφού έχει αυτή την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μην ξεχνάμε ότι η Ναταλία Γερμανού είναι δεινή χρήστης των social media και εκφράζει πολύ συχνά τις απόψεις και τις τοποθετήσεις της για διάφορα θέματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γερμανού: «Σε μία συνεργασία μπορούν να με εξαγριώσουν η ίντριγκα και το κουτσο­μπολιό των αυλικών!»

Έξω από... τα δόντια η Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορώ άλλη σαχλαμάρα και τηλεοπτικά στερεότυπα»

Eξομολόγηση ψυχής από τη Ναταλία Γερμανού: «Με αγαπώ όπως είμαι, με τα σωστά και τα λάθη μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved