Κωνσταντίνος Τζούμας: Νέα δήλωση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε: «Μαύρο χιούμορ έκανα»
Showbiz

Κωνσταντίνος Τζούμας: Νέα δήλωση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε: «Μαύρο χιούμορ έκανα»

Στην αίσθηση του... black χιούμορ που έχει και που προφανώς πολύ λίγοι έχουν στη χώρα μας απέδωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας τις δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Το Πρωινό

Ο γνωστός ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, μετά τον σάλο που ξέσπασε για τις δηλώσεις του αλλά και τις έντονες αντιδράσεις που εκφράστηκαν με κάθε τρόπο και κυρίως μέσα από τα social media από μεγάλη μερίδα κόσμου αλλά και επώνυμους, θέλησε να επανέλθει στο θέμα και να δικαιολογήσει τα λόγια του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Τζούμας είπε χαρακτηριστικά:

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα… Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω».

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας το πρωί (7/1) άφησε άφωνους όλους στην ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1 όταν μεταξύ άλλων δήλωσε για τις γυναικοκτονίες: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Τόσο οι παρουσιαστές, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά όσο και η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής έμειναν «κάγκελο» και όπως φαίνεται δεν ήταν και οι μόνοι!

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα:

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη κατά Κωνσταντίνου Τζούμα μετά τη δήλωσή του: «Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών»

«Πάγωσαν» στο Πρωινό: «Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Η διαθήκη μου θα έχει αέρα κοπανιστό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved