Άννα Πρέλεβιτς για Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει- Δεν το χωράει το μυαλό μου!»
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς για Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει- Δεν το χωράει το μυαλό μου!»

Η Άννα Πρέλεβιτς, με σχετική της δημοσίευση στο Instagram, στήριξε δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς, λέγοντας την άποψή της, καθώς νιώθει πολύ άσχημα με όλο αυτό που έχει συμβεί σε εκείνον. 

Είναι ένα απο τα πιο δημοφιλή μοντέλα και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, το οποίο την παρακολουθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, κάτι που φαίνεται και από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία έχουν συγκεντρώσει πάνω από εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Η Άννα Πρέλεβιτς, από την πρώτη στιγμή που πήρε έκταση το θέμα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ του και να πει τη γνώμη της. Ο διάσημος τενίστας είναι ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές παγκοσμίως και ο ίδιος ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία για το Australian Open, με ιατρική εξαίρεση. Η πολιτεία εκεί ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με το θέμα του κορονοϊού και από εκεί ξεκίνησε και η περιπέτεια του διάσημου τενίστα.

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του Σέρβου αθλητή και με σχετική της δημοσίευση στο Instagram, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος δημόσια, πριν από λίγη ώρα. Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της: «Αυτό που συμβαίνει με τον Τζόκοβιτς δεν το χωράει το μυαλό μου! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό το θρίλερ δεν είναι επειδή είναι ένας “ανεμβολίαστος αθλητής” αλλά το ότι του δόθηκε η άδεια να ταξιδέψει στη χώρα με το πιστοποιητικό νόσησης και με το που έφτασε στη χώρα δεν του επέτρεψαν να μπει βάζοντας τον σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο σε ένα ξενοδοχείο με μετανάστες (ενώ έχει νοικιάσει δικό του διαμέρισμα στην Μελβούρνη και μπορούσε να γίνει εκεί η απομόνωση). Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή! #FreeNovak»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε η Άννα Πρέλεβιτς:

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες βουτιές της Πρέλεβιτς στη θάλασσα - «Θαραλλέα» την αποκάλεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι

Ρομαντική βόλτα στη Γλυφάδα για Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτα Νομικό

Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Η τρυφερή φωτό τους και το σχόλιο της αδελφής του, Δούκισσας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved