Με κορονοϊό η Ελένη Ράντου: «Αυτή η φάση του covid είναι σαν πυρκαγιά»
Showbiz

Με κορονοϊό η Ελένη Ράντου: «Αυτή η φάση του covid είναι σαν πυρκαγιά»

Πριν από λίγη ώρα, η Ελένη Ράντου  δημοσίευσε στο Facebook ότι νοσεί από κορονοϊό και εύχεται περαστικά, όχι μόνο στον εαυτό της, αλλά και στους υπόλοιπους, που ταλαιπωρούνται από την πανδημία. 

Είναι μια ηθοποιός, με τεράστια πορεία στον χώρο της υποκριτικής για πολλές δεκαετίες, κάτι που κάνει το κοινό της να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και να την θαυμάζει όλο και περισσότερο.

Η Ελένη Ράντου, κοινοποίησε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ενημέρωνε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για το ότι η ίδια νοσεί από κορονοϊό, καθώς τις τελευταίες μέρες είχε συμπτώματα και τελικά το σημερινό test που έκανε, βγήκε θετικό. Η ηθοποιός τόνισε ότι ήταν εμβολιασμένη και με την τρίτη δόση και ενώ βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι και δεν κυκλοφορεί άσκοπα έξω, ο κορονοϊός της "χτύπησε την πόρτα". Μάλιστα, τόνισε ότι όλοι πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή, καθώς άμα δεν προσέξουμε, θα κολλήσουμε όλοι και δεν θα μπορέσει να γλιτώσει κανείς από το να νοσήσει.

Μέσα από την δημοσίευσή της εύχεται περαστικά, όχι μόνο στον εαυτό της, αλλά και στους γύρω της και όλους εκείνους, που νοσούν από τον κορονοϊό και ταλαιπωρείται η υγεία τους αυτήν την περίοδο. Φυσικά, όλοι εκείνοι δεν είναι και λίγοι, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι τα νούμερα των νέων κρουσμάτων αυξάνονται καθημερινά και όλοι περιμένουμε να περάσει αυτό το κύμα και να κωπάσει με κάποιον τρόπο η πανδημία.

Η Ελένη Ράντου έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Και μετά από 3 μέρες έδειξε τελικά θετικό. Κι ας ήμουν με 3 δόσεις εμβολιασμένη. Κι ας είμαι κλειδαμπαρωμένη . Αυτή η φάση του covid είναι σαν πυρκαγιά. Αρπάμε όλοι! Περαστικά μας!!!!!!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery την δημοσίευση που κοινοποίησε στο προφίλ της:

Διαβάστε επίσης:

Ράντου: Το περιστατικό στο δρόμο που την κλόνισε και ο μονόλογος: «"Σκάσε κυρά μου"...»

Έχετε δει την 25χρονη ζωγράφο κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου; Μία κούκλα!

Ράντου - Παπακωνσταντίνου: Η μοναδική φώτο από το εντυπωσιακό στολισμένο σπίτι τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved