Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι Απαράδεκτοι, η περιπέτεια υγείας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Showbiz

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι Απαράδεκτοι, η περιπέτεια υγείας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης σε συνέντευξη του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά, Απαράδεκτοι, στην περιπέτεια υγείας που βίωσε αλλά και στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο ηθοποιός είπε αρχικά:«Όταν έκανα στην κρατική τηλεόραση τα πρώτα γυρίσματα δεν είχα νιώσει το ξάφνιασμα που ένιωσα με τους Απαράδεκτους. Οι Απαράδεκτοι ήταν ένα ωστικό κύμα που ήταν μη αντιμετωπίσιμο. Πώς γίνεται σε μία ημέρα να γίνει αυτό το μπαμ; Ήταν τρομακτικό. Ο πατέρας μου αρρώστησε και πέθανε όταν έπαιζα στους Απαράδεκτους».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είπα πάω στο νοσοκομείο, γιατί δεν αισθάνομαι καλά και εντόπισα ότι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το αντιμετώπισα με θάρρος και γενναιότητα και προχώρησα τη ζωή μου. Είχε κάνει μετάσταση, δεν ήταν νέος καρκίνος. Έχουν περάσει 12 χρόνια και είμαστε καλά. Το αντιμετώπισα με γενναιότητα και με τη στήριξη της Δέσποινας και της οικογένειάς μου».

Τέλος με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ χυδαίο το γεγονός της διαρροής άσεμνου περιεχομένου στο διαδίκτυο. Ήταν τρομερή η αμηχανία μου όταν είδα αυτό το πράγμα. Απορώ με το θράσος και τη συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Ζαχαράτος: Έκανε comeback στην εκπομπή και ευχαρίστησε on air την Μπάρκα για την περιποίηση της

Ελένη Μενεγάκη: Ξάπλα μετά το ατύχημά της on air – Δείτε το επικό στιγμιότυπο!

Μικρούτσικος εναντίον Σπυροπούλου: «Δεν της ταιριάζει η τηλεόραση» – Άφωνη η Καινούργιου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved