Απρόσμενη αποκάλυψη από τον Άρη Μακρή: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε...» (video)
Showbiz

Απρόσμενη αποκάλυψη από τον Άρη Μακρή: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε...» (video)

Ο Άρης Μακρής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

Ο Άρης Μακρής σε μία από τις σπάνιες συνέντευξη του μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στις οικονομικές του δυσκολίες, την δημιουργία οικογένεια ενώ αποκάλυψε και το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Μακρής είπε χαρακτηριστικά: «Έχω περάσει πολλές φορές δύσκολα οικονομικά αλλά δεν είχα ποτέ θέμα με το να ζω με τα λιγότερα. Να φάω δηλαδή μια μέρα ψωμί και τυρί. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν αγχώνομαι ποτέ, είμαι πολύ χαλαρός και ότι παρουσιάζεται το αντιμετωπίζω με πλήρη ηρεμία».

Στη συνέχει δήλωσε:«Έχω σκεφτεί τη δημιουργία οικογένειας αλλά όχι σε πολύ σοβαρό στάδιο. Αρχικά θέλεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για να το κάνεις, δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου και νιώθω ότι είμαι μακριά από αυτό».

Ενώ για το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά είπε: «Είναι λίγο περίεργο αλλά ευτυχώς ήταν πριβέ και δεν υπήρχε κόσμος τριγύρω! Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν σε κατάστρωμα πλοίου».

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για την Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor: Άγριο χώσιμο Λιάγκα για τα κροκοδείλια δάκρυα της Μυριέλλας «Να πει έντιμα στον κόσμο...»!

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου - Οι δηλώσεις του Νίκου Ζερβού που «πάγωσαν» το πλατό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved