Μελίνα Μποτέλλη: Παντρεύτηκε η κούκλα κόρη της - Φώτο από τον εντυπωσιακό γάμο
Showbiz

Μελίνα Μποτέλλη: Παντρεύτηκε η κούκλα κόρη της - Φώτο από τον εντυπωσιακό γάμο

Η κόρη της Μελίνας Μποτέλη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Μαργαρίτη Τζίμα, Γεωργία παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Νικόλα, το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους στο παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη

Η Γεωργία είναι κόρη του πρ. Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης και πρ. Δημάρχου Δράμας Μαργαρίτη Τζίμα και της ηθοποιού Μελίνας Μποτέλλη και όπως θα δείτε και εσείς είναι μία κούκλα!

Η πανευτυχής μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες της κούκλας νύφης από τον μυστήριο και μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook!

«Οι περήφανοι. Ο μπαμπάς και η μαμά…χθες στη Θεσσαλονίκη και μη νομίζετε πως είμαι “πινέζα” απλώς το 1.60 δίπλα στο 1.87. Η απορία όλων στη θέα των παιδιών μας: “Τι γάλα τους δίνατε;”», έγραψε σε ένα από τα ποστ της η Μελίνα Μποτέλλη.

Και στη συνέχεια δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες από το γάμο της κόρης της, προσθέτοντας: «Αγαπημένες φίλες μου και φίλοι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τις εκατοντάδες ευχές σας. Ο Νικόλαος και η μονάκριβή μας Γεωργία ξεκίνησαν τη καινούρια και πιο σημαντική φάση της ζωής τους. Οι ευχές θα τους ακολουθούν και τους αγκαλιάζουν για πάντα. Κάθε καλό στη δική σας ζωή, των παιδιών, των εγγονών σας. Συγχωρέστε με αν δεν αντέδρασα στα σχόλιά σας».

Δείτε τις φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved