Πάνος Γκόγκος: Ο Μάρκος Βρουλάκης του Σασμού είναι παντρεμένος με την Έστερ Μαστρογιάννη
Showbiz

Πάνος Γκόγκος: Ο Μάρκος Βρουλάκης του Σασμού είναι παντρεμένος με την Έστερ Μαστρογιάννη

Ο σύζυγος της Μαρίνας και κρυφός έρωτας της Ανθούλας του «Σασμού», είναι εδώ και χρόνια full in love με ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του 1990.

Είναι ο Μάρκος Βρουλάκης στο «Σασμό», ο σύζυγος της Μαρίνας, που σκοτώθηκε στη βεντέτα με τους Σταματάκηδες, ο κρυφός έρωτας της Ανθούλας, που προκάλεσε τόσα δεινά στις δύο οικογένειες αλλά και τελικά ο πατέρας του Αγγέλου. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της σειράς, την οποία ωστόσο την βλέπουμε σε flashback από το παρελθόν.

Ο ηθοποιός Πάνος Γκόγκος που υποδύεται τον συμπαθή ήρωα, είναι ερωτευμένος και στην προσωπική του ζωή και μάλιστα με ένα από τα πιο διάσημα top model των 90’s, την Έστερ Μαστρογιάννη, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Ο δυνατός έρωτας και ο ευτυχισμένος γάμος

Μπορεί ο Πάνος Γκόγκος και η Έστερ Μαστρογιάννη να είναι ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της showbiz, όμως μια ματιά στα προφίλ τους στο Instagram, σε κάνει αμέσως να καταλάβεις ότι οι δυο τους είναι full in love. Ότι ο έρωτάς τους είναι καρμικός και ότι ο ένας δεν μπορεί μακριά από τον άλλον.

«Έχει μια εσωτερική ηρεμία, που μου αρέσει πολύ. Μοιάζει με βιβλική μορφή. Δεν πας εύκολα να του μιλήσεις. Επίσης, δεν είναι και τόσο κοινωνικός και μάλλον μου άρεσε αυτό. Όχι, δεν έκανα το πρώτο βήμα, αλλά έκανα τα “μαγικά μου”, ώστε να έρθει να μου μιλήσει εκείνος. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως ήταν ο άνθρωπος για μένα. Σήμερα, μετά από αρκετά χρόνια, είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του και μου αρέσει αυτό», δήλωσε στο παρελθόν σε συνέντευξή της η Έστερ Μαστρογιάννη. Ο ηθοποιός και το μοντέλο σπάνια δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες, αλλά όταν το κάνουν η εικόνα μιλάει από μόνη της. Τα χαμόγελά τους στην κοινή φωτογραφία που δημοσίευσαν το φετινό καλοκαίρι, είναι αφιερωμένη για τη 15η επέτειο της σχέσης τους. Ναι! Το ζευγάρι μετρά 15 χρόνια σχέσης και περίπου 10 χρόνια γάμου και λιώνει από έρωτα. Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μια κορούλα, που σήμερα είναι 10 ετών και στην οποία και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ο 47χρονος ηθοποιός δεν μας είναι άγνωστός μας τηλεοπτικά. Και στο παρελθόν είχε συμμετοχή σε σειρές που έκαναν μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκαν από το κοινό. Και μάλιστα ξανά στον ρόλο ενός Κρητικού στη σειρά «Της Αγάπης Μαχαίρια». Άλλωστε όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του, παρόλο που κατάγεται από τα Τρίκαλα, έχει ένα σπάνιο δέσιμο με την Κρήτη. Έως και καρμικό θα λέγαμε. Ο ηθοποιός είχε συμμετοχή επίσης και στις σειρές Κάρμα, Ιατρικό Απόρρητο, Είναι στιγμές, σε επεισόδια στις Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα, στη σειρά Έχω ένα μυστικό και μετρά ήδη αρκετές συμμετοχές σε παραστάσεις στο θέατρο. Όσο για την Εστέρ, εκείνη μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 και μετά άφησε το μόντελινγκ για να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Πηγή:Ciao

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Αστέρης στη φυλακή σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Σασμός: Μία φρικτή αλήθεια θα βγάλει την Καλλιόπη από τα ρούχα της

Σασμός: Θα πάει η Αργυρώ στο ραντεβού θανάτου που της έχουν ετοιμάσει ο Διονύσης κι ο Άγης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved