Νίκος Πολυδερόπουλος: Η ηλικία, το ύψος και ο λόγος που δεν θέλει να συμμετάσχει σε ριάλιτι
Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η ηλικία, το ύψος και ο λόγος που δεν θέλει να συμμετάσχει σε ριάλιτι

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στη σειρά Μπρούσκο.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του στην κωμική σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» ενώ ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί του ρόλοι στις επιτυχημένες καθημερινές σειρές Μπρούσκο, Τατουάζ και 8 λέξεις.

Ο χαρακτήρας του και η γοητεία του έχουν τραβήξει τα βλέμματα και δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι λογαριασμοί του στα social media «βομβαρδίζονται» με μηνύματα θαυμασμού.

Πάμε όμως να μάθουμε μαζί μερικές πληροφορίες για τον γοητευτικό ηθοποιό…

Ηλικία

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε, συνεπώς είναι 34 ετών. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορες δουλειές.

Από την ηλικία των 14 ετών διέμενε στην Πάτρα για σπουδές και δουλειά, ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Το 2009, και ενώ εργαζόταν σε οικοδομή ως υδραυλικός και λαμαρίνας, ένας φίλος του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Λόλα», ως βοηθητικός ηθοποιός για δύο επεισόδια.

Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε τελικά στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό. Παράλληλα με τις σπουδές του ως ηθοποιός εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.

Αυτό είναι το ύψος του Νίκου

Ο ηθοποιός είναι 1.80 ύψος και θεωρείται ένας από τους ψηλότερους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Με αυτό το ύψος και με αυτό το γυμνασμένο κορμί, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μόνο απαρατήρητος δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι γοητευτικός, αφήνει το βλέμμα του να "μιλάει" και επιτρέπει στον εαυτό του να εκπέμπει μυστήριο και γοητεία σε κάθε του εμφάνιση.

Ο λόγος που δεν θέλει να συμμετάσχει σε ριάλιτι

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν θέλει να συμμετέχει σε ριάλιτι αλλά είχε αναφερθεί και στα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

Σχετικά με τις νέες σειρές μυθοπλασίας που έχουν κυκλοφορήσει στην τηλεόραση, ο ίδιος είπε πως δεν τον έχει εντυπωσιάσει κάτι και έχει επιλέξει να αφιερωθεί στο θέατρο την φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:«Δεν ξέρω αν εντυπωσιάζομαι ή όχι, κάνω θέατρο φέρος. Δεν έτυχε να έχω κάποια πρόταση, που θα θέλω πάρα πολύ να το κάνω, δεν έτυχε ακόμα».

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως δέχτηκε πολλές προτάσεις για διάφορα ριάλιτι«Έχουν γίνει προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι αφού διαλέγω μία δουλειά από εδώ, δεν μπορώ να πηγαίνω και από εκεί. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάτι, απλά θέλω να προστατεύσω τον δρόμο που ακολουθώ και να μην χάνομαι σε σταυροδρόμια. Ξέρω που θέλω να πάω και κοιτάω εκεί».

Διαβάστε επίσης:

Καταπέλτης η Χρύσα Κατσαρίνη για το The 2Night Show: «Κοβόντουσαν τα αστεία, ήταν τρομερό αυτό»

«Πάγωσαν» Σκορδά-Λιάγκας! Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής τούς έκανε να λυγίσουν!

Καινούργιου: «Ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, πέρασα δύσκολα προσωπικά, δεν θέλω να πέσω κι άλλο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved